Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy első látásra is lenyűgöző

Ezek a csillagjegyek már az első randin is elsöprőek. Őket képtelenség visszautasítani, mert nemcsak külsőleg nagyon vonzóak, de különleges a kisugárzásuk, nem mellesleg nagyszerűen kommunikálnak. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

Az első randin brillírozni olyan, mint önfeledten és nagyszerűen táncolni: nem mindenkinek van tehetsége hozzá, ám mindig van lehetőség a tanulásra és fejlődésre. Aligha számít ez elpocsékolt időnek, hiszen ha valakinek jól sikerül a bemutatkozása, nagyobb az esélye a következő randiknak is. Nem kell megijedni, az első randira olykor a „profik” is összeszorult gyomorral gondolnak, hiszen semmi garancia, hogy kínos csöndek, avagy könyökkel levert sótartó színesíti majd az eseményt.

Lássuk, melyek azok a csillagjegyek, akiknek az első randi mégis sokkal könnyebb, mint a többieknek! Te köztük vagy?

1. A Kos

Nem nagy meglepetés, hogy az önbizalommal felvértezett Kos brillírozik az első randin. A tűz jegy szülötte nem tart semmitől, s ő a legkevésbé sem ideges. Vidámságával és közvetlenségével azonnal leveszi a másikat a lábáról, s könnyed stílusának köszönhetően biztos lehet benne, hogy nem ez a randi lesz az utolsó. Imádja a kalandot, benne van mindenben, s ha netán bármi is félrecsúszna a találkán, tudja, hogyan kezelje lazán a szituációt.

Ezek a csillagjegyek az első randin sem jönnek zavarba (Fotó: Getty)

1. A Bika

A Bika általában visszahúzódó típus, épp ezért meglepőnek tűnhet, hogy az első randin sem jön zavarba. Végtelen türelméről és nyugodtságáról ismert, ami tökéletes partnerré teszi a hosszú, ráérős vacsorákhoz. Soha nem vetemedne rá, hogy a telefonját nézegesse, hiszen fontos neki, hogy megélje a pillanatot. Kedvességének, toleranciájának köszönhetően társa otthonosan érzi magát mellette, s már az első randin úgy tűnhet, ezer éve ismerik egymást. A Bika hajlik a flörtre is, s természetes kisugárzásának nem sokan tudnak ellenállni.

3. Az Ikrek

Az Ikrek számára a kommunikáció soha nem okoz gondot, akár egy cserepes virággal is remekül elbeszélget, szóval az első randi neki valójában meg se kottyan. Kínos csendek aligha tarkítják a találkozóját, s attól sem kell tartani, hogy a beszélgetés érdektelen témákba torkollana. Ő ugyanis nagyon kíváncsi típus, sokat kérdez, s tele van élettel, szinte megbabonázza a másikat, ráadásul nagyon értelmes is. Spontán, alkalmazkodó, nagyszerű társaság, ezért is nagy a valószínűsége, hogy az első randija tökéletesre sikeredik.

4. A Mérleg

A csillagjegyek társasági kaméleonja a Mérleg, hiszen arra törekszik, hogy körülötte mindenki nagyszerűen érezze magát. Mindenben nyugodtságra, egyensúlyra törekszik, nagylelkű és szeretetre méltó, s mindent megtesz azért, hogy a randipartnere kellemesen érezze magát a társaságában. S ha olyat találna mondani a másik, amivel nem ért egyet a Mérleg? Semmi gond, a ő diplomatikusabb annál, mintsem vitába keveredjen. Egyszerűen csak meghallgatja a másikat, kérdésekkel bombázza, így a randi végére azt érezheti, ő a legérdekesebb partner a másik szemében.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top