Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem vállalják fel a kapcsolatukat

Ezek a csillagjegyek hosszú ideig egyáltalán nem vállalják fel a párjukat. A nyilvánosság előtt úgy tesznek, mintha csupán barátság lenne köztük, s a viselkedésük meglehetősen bosszantó lehet. A horoszkóp szerint azért van némi remény...

Talán semmi sem frusztrálóbb annál, mint amikor fülig beleszeretsz a párodba, ő ugyanakkor nem tesz semmit, hogy a kapcsolat magasabb szintre léphessen. S mindegy, hogy hónapok óta randizgattok, vagy talán az első évfordulót is megünnepeltétek, ő mégsem kötelezi el magát melletted, s a barátai előtt sem vállal fel. Jó hír, hogy nincs minden veszve… Igaz, meglehetősen sok türelemre lehet szükséged, de idővel ezek a csillagjegyek neked adják a szívüket, s különleges partnerre találhatsz bennük.

A Ikrek meglehetősen fura

Az Ikrek személyisége nagyon ellentétes lehet. Ő ugyanis amilyen könnyen és szívesen ismerkedik, olyan gyakran küszködik a maga démonaival, belső konfliktusaival, s nem igazán tudja eldönteni, mit akar a lelke mélyén. Szeretné is, meg nem is elkötelezni magát a párja mellett, jól is érzi magát vele, meg nem is. Nos, így tényleg nem könnyű vele eleinte a párkapcsolat. De legalább magával őszinte, s épp emiatt vonakodik felvállalni a párját. S ha a másik kellően türelmes vele, előbb-utóbb maga is rájön, milyen jól választott…

Ezek a csillagjegyek ritkán kötelezik el magukat a párjuk mellett

Ezek a csillagjegyek ritkán kötelezik el magukat a párjuk mellett (fotó: Profimedia)

A Mérleg fél, hogy megégeti magát

A Mérleg minden konfliktust messze elkerül, de még a saját érzéseivel sem szívesen néz szembe. Nagyon fontos a párkapcsolat számára, de nem könnyen esik szerelembe. Párjának úgy tűnhet, az ő szívét lehetetlen elnyerni. Pedig nem erről van szó esetében. Inkább csak arról, hogy nagyon óvatos, mert nem akarja megégetni magát. Eleinte figyel és teszteli a párját. S ha a múltban többször is megégette már magát, akkor ez a tesztelés meglehetősen hosszú folyamat lehet nála. Csak akkor vállalja fel az érzéseit, amikor egészen biztos a társa elkötelezettségében.

A Vízöntő nehezen vállalja fel az érzéseit

A Vízöntő számos nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik. Az érzelmek, a párkapcsolat felvállalása ugyanakkor nem tartozik ezek közé. Úgy gondolja, sebezhetővé válna, ha kimutatná, mit érez a párja iránt. Nem mellesleg irreálisan magas elvárásokat támaszt a másik felé, amivel csak még problémásabbá teszi az elköteleződést. Ha a társ nem felel meg az elvárásainak, a kapcsolat sosem mélyülhet el igazán. Persze az ő szívét is el lehet nyerni, de ehhez nagyon sok türelemre lesz szükség. Viszont, ha a kapcsolat kiállja az idő próbáját, a Vízöntőben párja hűséges és különleges partnerre találhat.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top