Horoszkóp

Íme a csillagjegyek legmeglepőbb tulajdonsága

Mindenkinek van valami igazán meglepő tulajdonsága. Könnyen lehet, erről még te magad sem tudtál eddig. A horoszkóp igazán meglepő információkat fed fel a csillagjegyekről...

Aki szereti és figyeli a horoszkópokat, talán azonnal fel tudja sorolni a csillagjegyek tipikus tulajdonságait. Ám mi a helyzet azokkal a jellemvonásokkal, amelyek mindeddig rejtve maradtak előttünk? Íme néhány izgalmas újdonság, amit biztosan nem gondoltál volna sem magadról, sem a többi csillagjegyekről.

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek legmeglepőbb tulajdonságai.

A Kos nem fél megtenni az első lépést

A Kos magabiztos, lelkes és szenvedélyesen ragaszkodik az elképzeléseihez. S szemben a többi csillagjeggyel, soha nem fél megtenni az első lépést, legyen szó bármilyen helyzetről. A romantikus kapcsolatban ő kezdeményezi az első csókot, barátai körében sem fél a problémáit felszínre hozni, vagyis, ne lepődj meg a nyíltságán.

A Bika szeretetnyelve az érintés

A Bika gyakorlatias, felelősségteljes és türelmes, ám azt tudtad-e róla, hogy az ölelés, az érzéki csók teljesen leveszi a lábáról? Vonzalmát és szeretetét az érintések útján mutatja meg, s azt szeretné, ha párja is ugyanígy viszonozná az érzelmeit. Ha Bika a társad, akkor már azzal is nagyszerű napot szerzel neki, ha csak megfogod, megsimogatod a kezét.

Az Ikrek egyszerűen mindenben jó

Az Ikrek mindig kíváncsi, mindent tudni akar, azért epekedik, hogy minél jobban fejlődjön. S épp emiatt ő egyszerűen mindenben jó, amihez csak hozzáfog. Gyors felfogású, ami nagyban segíti, hogy bármilyen újdonságot gyorsan megtanulhasson. Olyan mint egy szivacs, minden információt magába szív. Nem számít, hogy festészet, fotózás vagy főzés, akármibe is kezd, pillanatok alatt szakemberré válik.

A Ráknak a víz legnagyszerűbb gyógymód

A Rák hűséges, érzelmes és együtt érző, ám az már kevésbé ismert tulajdonsága, hogy amikor a tenger közelében lehet, az nála valódi terápiával ér fel. A víz jelenléte teljesen megfiatalítja őt kívül és belül, regenerálja testileg és lelkileg egyaránt. A víz közelsége különösen akkor fontos számára, ha megterhelő időszakot él meg épp.

Az Oroszlán erőssége az előadásmódja

Az Oroszlán szinte mindig jókedvű, nagyon karizmatikus, borzasztóan kreatív, és nem utolsósorban imád szerepelni. Akár emberekkel teli szobában énekel, akár hangulatos kávézóban zenél, vagy üzleti partnerének próbál épp eladni valamit, az előadás, a meggyőzőerő a vérében van. S ebben remekel is. Nem véletlenül győztes és sikeres típus.

A Szűz a legjobb tanuló

A Szűz gyakorlatias, szorgalmas és maximalista típus. Ám nem csupán ezek a tulajdonságok jellemzők rá: a csillagjegy szülötte a legkiválóbb tanuló. Igazán szeret tanulni, állandóan jegyzetel, s egyúttal ez a legkedvesebb időtöltése is. Nem meglepő, ha valamit mindig tanul, posztgraduális képzésekre iratkozik be, vagy miután elvégezte az egyetemet, további szakokat vesz fel.

Minden csillagjegynek van valami igazán meglepő tulajdonsága (fotó: Getty)

Minden csillagjegynek van valami igazán meglepő tulajdonsága (fotó: Getty)

A Mérleg a leghálásabb hallgatóság

A Mérleg imádja a társaságot, elfogulatlan, ám ne becsüld le azt a tulajdonságát, hogy remek hallgatóság. Tudja, mikor kell csendben maradni, megjegyez mindent, amit a másik mond neki. Ha olyan partnerre vágysz, aki csak rád figyel, amikor beszélsz, vagy csetelsz vele, nála jobb társaságot el sem képzelhetnél. Nem mellesleg okos meglátásai is vannak.

A Skorpiónak remek a humora

A Skorpió őszinte, bátor és meglehetősen rámenős típus, ám azt már korántsem gondolnád róla, hogy milyen szexi a humora. Bár nem erről a tulajdonságáról ismert, aki közel áll hozzá, tudja, mennyire egyedi és szarkasztikus módon látja a világot. Amikor legközelebb jókedvre szeretnél derülni, hívd fel Skorpió ismerősödet, meglátod, nem bánod meg.

A Nyilas a legjobb útitárs

A Nyilas tele van energiával, ám azt tudtad róla, hogy a legjobb útitársat tisztelheted benne? Nyitott mindenre, lelkesedik a kalandok, az utazás iránt, s mindig kész új dolgokat kipróbálni, új helyeken. Ha szórakoztató és változatos programokat szervező útitársra vágysz, mindenképpen érdemes hozzá csatlakoznod.

A Bak minden titkot megőriz

A Bak felelősségteljes, határozott, kiszámítható, az önkontrollja pedig csodálatra méltó. S épp ennek a tulajdonságának is köszönhető, hogy benne bármikor vakon megbízhatsz. Soha semmilyen titkodat nem fogja kifecsegni, még véletlenül sem. Egyébként is gyűlöli a pletykákat, s annál meg intelligensebb is, minthogy mások titkait adja tovább.

A Vízöntő adja a legjobb tanácsot

A Vízöntő nyílt, független gondolkodó, s aranyból van a szíve. Ám azt aligha gondolná bárki is róla, miszerint megvan hozzá a kellő tehetsége, hogy a legjobb tanáccsal lássa el a barátait és családtagjait. Őszintén kimondja, amit gondol, sosem kertel, mindent kimond, amit őszintén gondol, s ezt hasznos tanáccsá alakítja át.

A Halak mindig kész segítőkezet nyújtani

A Halak jellemzően ráérez bizonyos dolgokra, jószívű, empatikus és nagyon kedves. Emellett kivételesen segítőkész is. Ha bármilyen segítségre lenne szükséged, legyen szó fuvarról a munkahelyedre, miután nem indult el az autód, vagy a bútorok összeszereléséről, rá mindig számíthatsz.

(via popsugar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top