Horoszkóp

Ennek a 4 csillagjegynek nagyon hiányzik a párja

Valójában senkinek sem könnyű a mostani időszak, de ezeket a csillagjegyeket különösen megviseli. A horoszkóp szerint nagyon hiányzik a párjuk, a barátok, s a társasági életük. Vajon te köztük vagy?

Ez a mostani időszak nem kedvez a párkapcsolatoknak. Talán te is szakítottál a kedveseddel, hiszen a bizonytalanság, a távolság kikezdhette a szerelmeteket. S ha a következő csillagjegyek közé tartozol, talán egyre többet gondolsz az ex-szerelmedre. Persze, ez akkor is igaz lehet, ha telefonon még tartjátok a pároddal a kapcsolatot, de a bezártság falat emelt közétek.

A korlátozások a barátságokat, de még a családi kapcsolatokat megnehezítik. Természetes, hogy hiányoznak a szeretteid, akikkel személyesen több mint egy hónapja nem találkozhattál. S az még érthetőbb, ha pároddal az érintések, az ölelések, az összebújások hiányoznak már nagyon…

A Halak nagyon szenved a magánytól

A romantikus és álmodozó Halak jegyet egyre jobban megviseli a bezártság. Hajlamos ugyanis túlzottan sokat gondolkodni, s a lehető legrosszabb forgatókönyvet látni maga előtt. S ha párjával nem találkozhatott az elmúlt időszakban, könnyen lehet, fejben már lejátszotta, hogy a párkapcsolata végérvényesen lezárult. A valóságban társa pontosan úgy szenvedhet a távolságtól, mint ő. A bizonytalanság senkinek sem tesz jót, neki végképp nem… Pedig a távolság valójában még közelebb hozhatná őket egymáshoz.

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon hiányzik már a párja (fotó: Getty Images)

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon hiányzik már a párja (fotó: Getty Images)

Az Oroszlánt nagyon megviseli az egyedüllét

Az Oroszlán közel sem annyira romantikus típus, mint a Halak, de a szerelem, a párkapcsolat neki is legalább annyira hiányzik. A mindenkor figyelemre vágyó Oroszlán most talán csak a közösségi médiában csilloghat, de azért ez nem hasonlítható a személyes találkozásokhoz, a baráti beszélgetésekhez. S ha valakinek igazán hiányzik az ölelés, az érintések, az kétségtelenül ő. Ha a mostani időszakban a párjával sem találkozhat, ez már a ő lelkét és türelmét is alaposan kikezdi. S bár talán sosem ismerné be, de nagyon szenved a bezártságtól és az egyedülléttől.

A Mérlegnek nagyon hiányzik a párja

Sokan gondolják, hogy a Mérleg társfüggő, de ez inkább csak a szeretetre való törekvés jele nála. Tény és való, hogy a párkapcsolata elsőbbséget élvez, s az sem véletlen, hogy társ nélkül az életét céltalannak látja. Nagyon szereti a társaságot, a partikat, amelyekből természetesen ő is kimarad. S mivel hajlamos túlzottan sokat agyalni, főleg, amikor unatkozik, így azzal szembesülhet, hogy a magánynál minden kapcsolat csak jobb lehet. Az egyik legromantikusabb csillagjegyként az egyedüllétben az exét is rózsaszínű szemüvegen át szemléli.

A Skorpió úgy érzi, nincs veszve minden a párjával

A Skorpió nagyon ragaszkodó típus. A bezártság pedig azt hozza, hogy mostanában jóval több időt tölt a közösség oldalakon, mint korábban bármikor. S így a korábbi párjával is „összefuthat”, hiszen látják egymás megosztásait, posztjait. A Skorpió is hajlamos túlgondolni mindent, s ha egyszer a fejébe veszi, hogy korábbi párjával megmenthető még a kapcsolat, akkor semmi sem képes erről lebeszélni. S az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő a legszenvedélyesebb csillagjegy, akinek nagyon hiányoznak az érintések, a szex, s ezért is szenved annyira a mostani korlátozásoktól…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top