Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek örökre szóló a kapcsolata

Legyen szó barátságról, szerelemről, ezek a csillagjegyek jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. Vajon a te barátságod, párkapcsolatod is örök érvényű? Kiderül a horoszkópból.

Talán tapasztaltad is eddig életed során, hogy a barátok, a szerelmek jönnek-mennek. Vannak, akik rövidebb, mások hosszabb időt töltenek veled, s akadnak, akiket életed végéig magad mellett tudhatsz. Persze nehézségek mindenütt akadnak. Talán hosszabb ideig nem látjátok egymást, de ha újra találkoztok, onnan tudjátok folytatni, ahol abbahagytátok. Miben rejlik az életre szóló barátság titka? A válasz a horoszkópban rejlik.

A Rák és a Skorpió kapcsolata örökre szól

Ez a két víz jegy, ha egyszer egymásra talál, barátságuk örökre megmarad. Mindketten nehezen engednek fel, óvatosak, érzelmesek, ám ha barátságot kötnek, mindenben támogatják egymást, szinte családtagokká válnak. A Rák családszeretete és a Skorpió lojalitása életre szóló köteléket jelent, legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Mindketten mélyen érző, megértő és rendkívül intuitív típusok, valójában egymás rezdülését is érzékelik.

Ezek a csillagjegyek örökre szóló kapcsolatokat kötnek (iStock)

Az Ikrek és a Mérleg kapcsolata

Mindkét csillagjegy különc egy kicsit, s éppen ez az, amit imádnak a másikban, amiért annyira működik a kapcsolatuk. Míg sokan alig értik, hogy pontosan mi is megy végbe a fejükben, az Ikrek és a Mérleg szavak nélkül érti egymást. Kedvelik a társasági életet éppúgy, mint a szellemi kihívásokat, hasonló az életszemléletük, s ez teljes összhangot teremt közöttük. Az Ikrek fiatalos és kíváncsi természetével folyamatosan inspirálja az egyensúlyra és harmóniára törekvő Mérleget.

A Szűz és a Halak barátsága

Az ellentétek vonzzák egymást… A két csillagjegy barátságára alighanem ez a pontos jellemzés. A Halak jószívűsége és kedvessége üdítően hat a gyakorlatias és maximalista Szűzre. Mindkettőjüknek fontosak az emberi kapcsolatok. A Szűz azonnal a többiek segítségére siet, míg a Halak természeténél fogva nem szívesen engedi el a barátait, a szeretteit, a szerelmeit. Az az érzelem és érzékenység, ami a Szűzből hiányzik, benne nagyon is megvan, s ez jótékony kapcsot jelent közöttük, ami a végsőkig kitart.

A Nyilas és Vízöntő ütőképes párost alkot

Mindkét csillagjegy imádja a kalandot, így nem csoda, ha a függetlenséget kedvelő Nyilas és Vízöntő a legmeglepőbb módon kerül egymás útjába. A tűz jegyű Nyilast inspirálja a levegő jegyű Vízöntő, aki cserébe a legvadabb kalandokra is elkíséri. A tűz és a levegő különleges párost alkot, egymást táplálja, s remekül tudnak olyan utazásokat szervezni, amelyek maradandó élményt nyújtanak számukra. Értékrendjüknek köszönhetően a közöttük lévő kötelék biztosan örök életre szól.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top