Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél empatikusabb

Ezek a csillagjegyek a legmegértőbbek, a legfigyelmesebbek, a legempatikusabbak. Nekik bármikor elmondhatod a bánatodat, mindig meghallgatnak, s okos meglátásaikkal támogatnak téged. A horoszkópból kiderül, vajon te is köztük vagy-e.

Az empátia azt jelenti, hogy megértő és figyelmes vagy másokkal, bele tudod magad élni a többiek helyzetébe. S ez bármilyen nagyszerű tulajdonság is, nem mindenki képes rá, hogy meghallgassa mások problémáit, fájdalmát, gondját, vagy akár osztozzon az örömükben.

A horoszkóp szerint a következő csillagjegyek nagyon empatikus típusok. Nekik ez hihetetlenül könnyen megy. Vajon te köztük vagy?

A Rák a leggondoskodóbb csillagjegy

A folyton változó Hold uralta Rák érzelmei ugyan nem mindig kiszámíthatók, ám kétségtelenül nagyon érzékeny és empatikus típus. Pillanatok alatt képes átérezni az adott helyzetet, s gyötörjön bármilyen probléma is, önzetlenül siet a segítségedre. A vállán bátran kisírhatod a bánatodat, figyelmesen meghallgat, vigasztal, szeretetével támogat és segít a bajban. Gondoskodik rólad, amíg igényled és kéred tőle.

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül a legempatikusabbak, a legmegértőbbek (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül a legempatikusabbak, a legmegértőbbek (fotó: Getty)

A Szűz nagyon szolgálatkész típus

A Szűz bármilyen helyzetet képes analizálni, s persze megtalálni a lehető legjobb megoldást. Azonnal látja a problémákat, s önzetlenül nyújt segítő kezet. Figyelmesen végighallgat, s remek javaslatokkal lát el a bajban. Sosem beszélne a levegőbe, azt mondja, amit az adott helyzetben ő is tenne. Logikusan és meggyőzően érvel, empátiájával támogat és segít téged. Mindig ott lesz melletted, s támogat, hogy átvészeld a nehéz időszakokat.

A Mérleg empátiája végtelen

A Mérlegre bármikor és bármiben számíthatsz. Nagyon diplomatikus, végtelenül türelmes, mindig meghallgat, s nagyszerű javaslatokat ad, amikor bajban érzed magad. Érzékenységének köszönhetően könnyen átérzi a helyzetedet, és pontosan érti és látja a problémád gyökerét. Ő is gondoskodó típus, s addig nem is nyugszik, amíg újra vidámnak nem láthat téged. Ott van melletted, meghallgat, vigasztal, s folyamatosan biztat. Mellette biztonságban érezheted magad.

A Halak hihetetlen kedves és segítőkész

A Halak is nagyon érzékeny típus. Pillanatok alatt átérez bármilyen helyzetet, s pontosan tudja, hogy épp érzed magad. Valójában meg sem kell szólalnod, hiszen szinte belelát a lelkedbe. Rendkívül empatikus és megértő, s az is biztos, ő veled együtt sír és örül. Boldoggá teszed, ha bízol benne, s elmeséled a bánatodat neki. Ő pedig minden erejével azon lesz, hogy támogasson és segítsen téged. Kétségtelenül nagyszerű barátra lelsz a személyében.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top