Horoszkóp

Nagyon különböző a Halak 3 személyiségtípusa. Te melyik vagy?

A Halak az egyik legmélyebben érző csillagjegy. A horoszkóp szerint neki is háromféle típusa létezik. Vajon magadra ismersz az egyikben?

Az egyedi horoszkópból választ kaphatsz, vajon hogyan lehetséges, hogy két ember, akik a Halak jelében születtek, alig hasonlítanak egymásra a tulajdonságaikban. Egyikük különösen érzékeny és elképesztő az intuíciója, a másik bámulatosan kreatív, a harmadik pedig nagyon figyelmes és gondoskodó. Vajon miből adódnak az eltérések? A horoszkóp felfedi a választ.

Ismerd meg a Halak csillagjegy három típusát. S azért három típus, mert az asztrológia három dekádra osztja a jegyeket. Minden dekád más és más tulajdonságot, személyiségjegyet hordoz az alapvető Halak jellemvonásokon túl. S így történhet meg, hogy te és munkatársad, a legjobb barátod is a Halak jelében születtetek, mégis számos témáról merőben eltérőek az elképzeléseitek.

A Halak víz elemi jegy

A horoszkópban minden jegy pontosan 30 fokra helyezkedik el egymástól, s ezt a 30 fokot osztja további három részre, vagyis dekádra az asztrológia. A három dekád a társ csillagjegyek és bolygóik tulajdonságait képviseli. A Halak a víz elemi jegyek közé tartozik. Két társa a Rák és a Skorpió. A Halak hava általában február 19. és március 20. közé esik. Szökőévekben változhatnak az időpontok. Mindebből következően a Halak jegy

  • első dekádjába tartozol, ha február 19-28. között ünnepled a születésnapodat. A Halak első dekádot a Halak két bolygója, a Neptunusz és a Jupiter uralja, s nálad jelennek meg a leghatározottabban a Halak tulajdonságok.
  • második dekádjába tartozol, ha február 29/március 1-10. között  között születtél. A második dekádot a Hold uralja, s ezért te a Halak mellett a Rák jegy tulajdonságait is képviseled.
  • harmadik dekádjába tartozol, ha március 11-20. között születtél. A harmadik dekádot is két bolygó, a Mars és a Plútó uralja, ezért a Halak mellett a Skorpió tulajdonságai is megtalálhatók benned.
A Halak a legvonzóbb és legkreatívabb csillagjegy

A Halak a legvonzóbb és legkreatívabb csillagjegy (fotó: Pixabay)

A Halak csillagjegy első dekádja

A legerőteljesebben te képviseled a Halak csillagjegy tulajdonságait. A jegyed és az első dekád uralkodó bolygója a Jupiter és a Neptunusz, amelyeknek köszönhetően nagyon kreatív típus vagy, akinek elsőrendű a fantáziája, a képzeletvilága. Könnyen lehet, nagyon tehetséges lehetsz a zeneszerzésben, szövegírásban, a táncművészetben, az irodalomban vagy a színészetben. Elképesztő az intuíciód, de hajlamos vagy a plátói szerelemre, az ideákra. A gyakorlatias dolgokhoz nincs igazán érzéked, de a megérzéseidben mindenkor bízhatsz.

A Halak csillagjegy második dekádja

Amennyiben a Halak második dekádjában születtél, a Rák csillagjegy tulajdonságait is hordozod, hiszen a Jupiter és a Neptunusz mellett a Rák uralkodó bolygója, a Hold is erőteljesen hat rád. Nagyon romantikus típus vagy, de sebezhető is, az érzelmeid meglehetősen hullámzóak. Nagyon szereted a gyerekeket, sokat foglalkozol a saját csemetéiddel, és valójában bárki rád bízhatja a sajátjait. Ragaszkodsz a hagyományokhoz, szüleidet, az otthonodat nagyon nehezen hagyod el. Édesanyád különösen fontos szerepet játszik az életedben. Könnyen szerelmes leszel, és valójában az egész életedben a lelki társadat keresed. 

A Halak csillagjegy harmadik dekádja

Amennyiben a Halak harmadik dekádjában születtél, a Halak tulajdonságok mellett a Skorpió jegy jellemvonásai is megjelennek nálad, hiszen a Skorpió két bolygója, a Mars és a Plútó is hat rád. Ellenállhatatlan a kisugárzásod, különleges a vonzerőd, nem mellesleg pontosan tudod, hogy bárkit könnyedén elcsábíthatsz. Nagyon ragaszkodsz a szeretteidhez, sokszor túlzottan magad elvárásokat támasztasz feléjük. A megérzéseid bámulatosan pontosak. Nagyon fontos számodra, hogy mindig elérhető és kristálytiszta célokat tűzz magad elé. Tökéletesen kidolgozott stratégiával rendelkezel, ezért rendre eléred, amiben igazán hiszel.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top