Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a leghűségesebb barátok

Nem kell, hogy sok legyen, de ha van egy-két hűséges barát, akikre mindenkor számíthatsz, életed legnehezebb kihívásait is könnyedén átvészelheted. Ezekben a csillagjegyekben a leghűségesebb, a legmegbízhatóbb, a legkitartóbb barátokra találhatsz. Vajon te is köztük vagy? És a legjobb barátod? A horoszkóp fellebbenti a kérdésekről a fátylat.

Bika (április 19. – május 20.)

A Bika az első, de lehet, még a második pillantásra is meglehetősen makacsnak és nehezen kezelhetőnek tűnik. Onnantól kezdődően, amikor bizalmat szavazott neked, és te is a bizalmadba fogadtad őt, mintha kicserélték volna, a legodaadóbb, a legnagyszerűbb barát válik belőle. Életre szólóan kitart melletted jóban és rosszban egyaránt, akire mindenkor és mindenben számíthatsz. Támogat és megvéd téged, persze cserébe tőled is hasonló lojalitást vár.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák szíve aranyból van. Ő az, aki mindenkor szívesen áll a többiek rendelkezésére. Talán ő az, akinek a te jóléted a sajátjánál is fontosabb. Mindig meghallgat, segít feldolgozni a bánatodat, nagyon együttérző és segítőkész csillagjegy. Viszont neki is lényeges, hogy érezhesse, ő is fontos a számodra, és nem csupán azért, hogy kiöntsd neki a szívedet. Szereti, ha vele is törődsz, ha az ő érdekeit is figyelembe veszed, és sosem hanyagolod el.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ahogyan a Bika, úgy a Szűz is mindenkor biztos pont lesz az életedben. Persze ehhez először ki kell vívnod a bizalmát, amit nem könnyen ad meg. Csak kevesekkel osztja meg a legbelsőbb gondolatait, érzéseit. Maximalista típus, így még a barátság kapcsán is magasra helyezi a mércét. Nagyon sokat ad, de viszonzást is elvár. Bármikor fordulhatsz hozzá, ha teheti, a lehető leghamarabb a segítségedre siet. Személyében kitartó és nagyon megbízható barátra találhatsz.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak nagyon érzelmes és érzékeny csillagjegy. Pontosan emiatt mindig tudja, mit vagy hogyan érzel. Nem tudod előle elrejteni az érzéseidet, de nem is érdemes. Sőt az a legjobb, ha őszintén feltárod előtte a lelked. Mindenkor figyelmesen meghallgat, rendkívül tapintatos, sosem kotyogná ki a titkaidat. Megbízható, igaz barátra találsz a személyében. Önzetlen típus, aki előbb ad, és valójában szinte semmit sem vár el. A jóhiszeműségét nem érdemes kihasználni. 

RelRules Borítókép: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top