Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek március varázslatos hónap lesz

Néhány csillagjegy meglehetősen rázós napok elé néz márciusban. Másoknak ugyanakkor bámulatos időszakot villant fel a tavasz első hónapja. Hogy miben érezhetik magukat különösen szerencsésnek, az életük melyik területét érinti a boldogító változás, a horoszkópból kiderül. Te is a kivételezettek közé tartozol?

A Rák karrierje repül, mint a varázsszőnyeg

rák csillagjegy sikeres március horoszkóp 2018A Halakban tartózkodó Nap különösen erősen és pozitív fényszögekkel ragyog márciusban a Rák csillagjegyre is. A pénz, mint egy folyó, akadálytalanul áramlik feléd. A karrieredben pozitív változással számolhatsz, talán izgalmas utazásra küldenek vagy olyan helyre, amely inspirálóan hat a munkádra. Könnyen megeshet, üzleti úton vehetsz részt egy másik országban, ami biztosan felráz és kimozdít az utóbbi időszak egyhangúságából. Még az is előfordulhat, egy másik országból kapsz visszautasíthatatlan állásajánlatot, vagy talán valamelyik kollégád bűvöl el teljesen. Alakuljon bárhogyan is az életed, március kétségtelenül az év egyik legboldogabb hónapja lehet.

A Szűz a szerelemben lubickol

szűz csillagjegy szerencsés hónap márciusAz álmodozó és romantikus Neptunusz bolygó különleges fényszögeket és persze lehetőségeket sugároz a Szűz csillagjegyre márciusban. A szíved csordultig telik szeretettel és szerelemmel, csupa öröm és boldogság vár rád. Ha párkapcsolatban élsz, végre képes leszel kimutatni az érzéseidet. A tavasz első hónapja tökéletes időszakot kínál, hogy romantikus randevúval vagy közös fürdőzéssel lepd meg a kedvesedet. A közösen eltöltött idő téged is tölt, a megszokottnál több figyelem még inkább elmélyíti az érzelmeket közöttetek. Ha még keresed az igazit, hidd el, hamarosan varázslatos találkozásban lesz részed. A kikelettel együtt te is kivirulsz, a változást pedig mindenki más is észreveszi rajtad. Hozzád hasonlóan gondolkodó és érző, spirituális emberekkel hoz össze a sorsod, akik erősen inspirálhatnak téged, hogy valami újat hozhass ki magadból. Mozdulj ki otthonról minél többet, és élj a kínálkozó lehetőségekkel.

A Halak önmagára gondol márciusban

halak horoszkóp március szerencsés csillagjegyekA Halak is bámulatosan szép időszak elé néz márciusban. Az idei születésnapod biztosan emlékezetes marad, hiszen már onnantól fordult óriásit az életed, amikor a Nap február 19-én a csillagjegyedbe lépett. Alapvetően nagyon önzetlen típus vagy, és nehézséget talán éppen az okoz, hogy a saját igényeidre is odafigyelj. A mostani időszak tökéletes, hogy megtapasztald a saját belső erődet, és azt is, nem baj, ha kicsit önzőnek mutatod magad. A bolygóállás átrendezi az eddig értékeidet, ami nem azt jelenti, hogy fenekestül fordul fel az életed, de azt mindenképpen, hogy végre azt teszed, ami neked és nem a többieknek fontos. Lehet, megsértődnek eleinte, nem baj, hamarosan rájönnek, mennyivel pozitívabb és határozottabb az új éned. Élvezz végre elsőbbséget, mindenki más előtt te légy a legfontosabb magadnak. Bármilyen álmot is dédelgess a lelkedben, itt az idő, hogy a tettek mezejére lépj, és megvalósítsd. Most valóban bármit megtehetsz és sikerre vihetsz. Mire vársz még?

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top