Horoszkóp

Erre a 4 csillagjegyre van a legnagyobb hatással a Rák hava

A Rák havában mindenki kicsit érzékenyebb, az érzelmeinknek rendelünk alá mindent. Melyek a legmeghatározóbb csillagjegyek ebben az időszakban? Elmondjuk!

A június 21-től július 22-ig terjedő időszak a Rák hava. Próbáljunk magunkra és az érzéseinkre figyelni ebben az időszakban. A Rák szezonja máshogy érinti a csillagjegyeket, de ez a négy csillagjegy érzi legjobban majd a hatását:

rak hava

Fotó: iStock/Peshkova

Kos

A Kos csillagjegyűek  általában  barátságosak és nyitottak, de a Rák hava kicsit más hangulatot hoz a számukra. Bizonyos nézetei egyes dolgokra megváltozhatnak, de nem kell mindent túlkomplikálni, érdemes picit lelassítani és elmélyülni magunkban.

Rák

Mivel a Rák havában járunk, a Rák csillagjegyűek nagyon fogják érezni a szezon hatásait. Előfordulhat, hogy intuitívabbnak és érzelmesebbnek lesznek, de nem szabad hagyni, hogy az érzelmek átvegyék a hatalmat. Ha megvan a megfelelő kontroll, akkor minden rendben lesz.

Mérleg

A Mérlegeknél a nyári időszak is a karrierről szól, ami jelenleg rendkívül stresszes. Fontos, hogy a csillagjegy szülöttei időt szánjanak magukra és megtalálják az egyensúlyt, erre a Rák hava egy tökéletes időszak.

Bak

Nagy hatással van a Bakokra is a Rák hava: ez az időszak egy az egyben az emberi kapcsolatokról  fog szólni, de nem szabad engedni, hogy átvegyék az irányítást!

via

(Nyitókép: iStock/Peshkova)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top