Horoszkóp

Ez a csillagjegy rémes a párkapcsolatban

Ez a csillagjegy rémesnek tűnik a párkapcsolatban. De azért nem mindig. Meglepően lassan bontogatja ki a valódi színeit. Ha megismered a lelkét, temperamentumos, céltudatos, ugyanakkor figyelmes és elragadó partnerre lelhetsz benne. Vajon te is ebben a jegyben születtél?

Ez a csillagjegy néha talán túlzottan is lelkesnek, rámenősnek, akaratosnak, hevesnek és ellentmondást nem tűrőnek tűnhet. És talán ezért érzed úgy, hogy ő nem a te embered. Aztán, ha mégis adsz önmagadnak és persze neki is időt, rájöhetsz, nála keresve sem találni megbízhatóbb, céltudatosabb és szenvedélyesebb társat.

A Kos elbűvölő

kos csillagjegy horoszkópA Kos csillagjegy elbűvölő, lenyűgöző, és nagyon is tudja, mit és hogyan fejezzen ki, hogy végül képtelen legyél őt visszautasítani. És amikor nem szabadulhatsz a csapdájából, akkor fedi fel előtted a valódi színeit, a legjobb jellemvonásait. Az is igaz, ha megismered őt minden valójában, nem mindig biztos, hogy a kép tetszik is. De épp ez a sokszínűség teszi őt egyedivé, aki mellett sosem lesz unalmas az életed.

kos csillagjegy horoszkóp

A Kos később fedi fel a valódi színeit (iStock)

A Kos a legönállóbb csillagjegy

Igaz, a Kos gyakran meglehetősen önfejű, hiszen többnyire a saját érdekében cselekszik, de legalábbis a saját józan megfontolásából. Nem igazán érdekli, mit mondanak a többiek, a kritikát elengedi a füle mellett, ahogyan a sajátjától eltérő vélemények, javaslatok sem különösebben izgatják. Szereti saját maga intézni a dolgait, kézben tartani az életét, amibe gyakran a párjának sem enged túlzottan sok beleszólást. Amikor a lelke mélyén maga is tudja, rossz irányba halad, valójában akkor is nagyon nehezen enged a logikus érveknek. Finoman rávezetve őt az igazságra ugyanakkor kezes báránnyá változik.

A Kos szereti figyelmet

A Kos nagyon is erősen vágyik a párja figyelmére, akinek szeretete, elfogadása mindennél fontosabb neki. A támogató és lelkesítő ötleteket nagyon szereti, ilyenkor kifejezetten együttműködő is. Amikor valódi megértő társra akad, ő az egyik legragaszkodóbb és leghűségesebb csillagjegy. Nagyszerű partner válik belőle, aki mindent megtesz a szerelme, a családja jólétéért. Értük dolgozik, értük lélegzik. Szóval, bármilyen furcsának is tűnhet elsőre, mindenképpen érdemes neki újabb esélyt adni.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top