Horoszkóp

Ez a csillagjegy összetört szíveket hagy maga után

Ez a csillagjegy hajlamos lehet addig üldözni, míg meg nem szerez magának. S ha elérte a célját, már másvalakit hódít meg. Ő az, aki a legtöbb összetört szívet hagyja maga után. Legalábbis a horoszkóp szerint. Találkoztál már vele?

Ez a csillagjegy nagyon veszélyes lehet, hiszen megnyerő, magabiztos, s egyáltalán nem könnyű ellenállni a vonzerejének. Szinte mindig eléri a célját, de aztán könnyen lehet, hogy új lehetőségeket keres. A hódítás, a “vadászat” az ő igazi terepe. Szerelmes csak nagyon ritkán lesz, s éppen ezért is meglepően gyakran hagy maga után összetört szíveket. A horoszkóp szerint jobb, ha vigyázol vele. Persze, ez most is csupán általános horoszkóp, vagyis egyáltalán nem biztos, hogy mindenkire érvényes, aki a Kos jegyében született.

A Kos elbűvölő csillagjegy

Játszi könnyedséggel hívja fel magára a figyelmet, nagyon udvarias, szórakoztató típus, lehengerlő a humora, s pontosan ezért csavar pillanatok alatt az ujja köré. A Kos szenvedélyesen és kitartóan udvarol, mellette királynőnek érzed magad. Addig biztosan, amíg el nem éri a célját. Hevesen ostromol, a nemet pedig sosem fogadja el. Imádja a kihívásokat, a versenyzés az élete. Mindegy, hogy a sportban, a munkában vagy a párkapcsolatban kerül versenyhelyzetbe, mindenáron győznie kell.

A Kos összetört szíveket hagyhat maga után

A Kos összetört szíveket hagyhat maga után (fotó: Getty)

A Kos győztes típus

Sosem futamodik meg, bátran vállalja a nehezebb feladatokat is. Sőt, neki egyszerűen kell, hogy versenyezhessen és bizonyíthasson. S minél nehezebb valamit elérnie, megvalósítania, annál izgalmasabb és vonzóbb a cél. Ha nemet mondasz neki, azzal olajat öntesz a tűzre, még nagyobb energiát, lendületet adsz a kihívás teljesítéséhez. Semmi és senki sem akadályozhatja meg, hogy elérje, amit a fejébe vesz, ez esetben azt, hogy megnyerjen és meghódítson téged.

A Kos gyorsan szerelmes lesz

Egyetlen szépséghiba akad csak nála, hogy amilyen gyorsan szerelmes lesz, olyan gyorsan el is múlhatnak nála az érzelmek. A világ végére is elmenne érted, aztán amint érdeklődést mutatsz fdelé, a lelkesedése is úgy apadhat. Hajlamos lehet úgy viselkedni, mint a kisgyerekek az édességboltban: mindent és gyorsan akar, aztán meg képtelen egyet választani a kínálatból.

A Kos összetört szíveket hagy maga után

A Kos furcsa módon nagyon könnyen kiábrándulhat belőled. Míg az előző napon a csillagokat is lehozná az égről, könnyen lehet, hogy a következőn már nem érzi ugyanezt a lelkesedést és akaratot. Nem tehet róla, ő ilyen. Ha megvalósítja a célját, újat kell találnia magának. Az egyhangúságot, az unalmat nagyon rosszul viseli. Nem csap be, valóban azt mondja, amit érez, s abban a pillanatban őszinte az érdeklődése, az érzelme. De aztán jön a következő kihívás, amire nem mondhat nemet. Ezért is hagy maga után annyi összetört szívet… 

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top