Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy mindenkinél szenvedélyesebb szerelmes

Ha szenvedélyre, izzó szerelemre vágysz, ezektől a csillagjegyektől biztosan megkapod. A horoszkóp szerint ők a legrámenősebb, legmagabiztosabb típusok. Ők mindent megkapnak, amit igazán akarnak. Te is köztük vagy? És a párod?

Elsöprő szenvedély, hihetetlen mélypontok és érzelmi magasságok jellemezik ezeknek a csillagjegyeknek az életét. Az ő párkapcsolataikban minden benne van: a lángoláson át a szenvedélyes vitákig, veszekedésekig, és a még nagyon kibékülésig óriási az érzelmi hullámzás. Nem is mindig könnyű velük a párkapcsolat, hiszen maximális hőfokon égnek, olthatatlan vágyat éreznek, ami valójában a párkapcsolatra is rámehet, hiszen csak kevesen képesek ezt a lángolást és tüzet elviselni. Sokan meg is égetik a lelküket, mert ellenállni képtelenség a vonzerejüknek. S ha egyszer a bűvkörükbe kerültél, nagyon nehezen tudod elengedni őket.

Az is biztos, ha egyszer valódi társra találnak benned, megbízható, kitartó és nagyon hűséges partnerré válnak melletted. S ha hosszú évek múltán picit csillapodik is a szenvedély, az ő kapcsolatukból eltűnni sosem fog… Ez a három csillagjegy így éli meg a szerelmet.

Ezek a csillagjegyek hihetetlenül szenvedélyesek (fotó: Pixabay)

A Kos érzelmeit átszövi a szenvedély

A Kos hisz a valódi szerelem létezésében, ám korántsem abban a romantikus, tündérmesés szerelemben, mint néhány más csillagjegy. Érzelmeit átszövi a szenvedély, s bizony ezt a fajta szerelmet, amit keres – dinamikus, izgató és gyengéd – nem könnyű megtalálnia. Szerencsére optimista típus, s hisz benne, hogy kitartása meghozza gyümölcsét. S mivel nem adja fel, a célját rendre meg is valósítja. A párkapcsolatban is.

A Skorpió izzik a szerelemtől

A Skorpió újabb csillagjegy, aki a tüzes, szenvedélyes szerelemben hisz. Persze az, hogy általánosságban nyitott az érzelmekre, nem jelenti, hogy könnyen megnyílik a partnere előtt, s meg is kapja azt az elsöprő érzelmet, amit keres. Nem pesszimista fajta, ám kétségkívül reálisan látja a dolgokat. Biztos akar lenni abban, hogy az a partner, akinek kitárja a szívét, örökre vele marad. Röviden: rendkívül óvatos. De épp azért annyira vonzó, mert titokzatos, megfejthetetlen, elbűvölő és elképesztően szenvedélyes típus.

Az Oroszlán nem fut el a szerelem elől

Az Oroszlán valójában folyamatosan az igaz szerelem létezésében reménykedik, de persze ő sem abban az érzelmekkel átszőtt, „nem élhetek nélküled” típusúban. Jól meg van magában is, s nem akarja feltétlenül megtalálni a párját, bár kétségtelen, hogy ha szembejön vele a nagy szerelem, nem fut el előle. Független és nagyon büszke típus, aki értékeli saját magát, s ezt az önszerelmet remekül át tudja adni a párjának is. A felszínes kapcsolat nem az ő asztala, ő mindent belead, amikor igazán szerelmes.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top