Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a végzet asszonya lehetne

Ezek a csillagjegyek elragadóak, szenvedélyesek, tele vannak érzelmekkel, nem mellesleg elképesztően vonzóak. Nem véletlenül kapják a végzet asszonya jelzőt... A horoszkópból kiderülnek a részletek...

Ezeket a csillagjegyeket ellenállhatatlannak tartják a férfiak. S nem véletlenül, hiszen magabiztosak, pontosan ismerik a saját erényeiket, s azt is, hogyan legyen minél vonzóbbak a másik nem szemében. Érdemes ellesni a titkaikat, s erőt, energiát nyerni az önbizalmukból. Vajon mi mindennel vívják ki, hogy a végzet asszonyainak tartsák őket? Íme a legfontosabb részletek.

A Kos nő magabiztos

A Kos nő eltökélt, közvetlen és nagyon szenvedélyes típus. Pontosan tudja, mit akar elérni az életében, s magabiztos fellépése nagyon vonzóvá teszi őt a férfiak szemében. Ugyanakkor hűvös és távolságtartó is tud lenni, ami nem biztos, hogy minden férfinek tetszik. De ő tudatosan teszi, mert nem könnyű elnyerni a szívét. Színésznőnek született, aki bármit képes eljátszani, hogy magára hívja a figyelmet. Temperamentumos, de nagyon ellentmondó is. Viszont, ha valakit meg akar szerezni magának, a kisugárzásának, a vonzerejének nehéz ellenállni.

Ezeknek a csillagjegyeknek nem könnyű ellenállni

Ezeknek a csillagjegyeknek nem könnyű ellenállni (fotó: Profimedia)

A Rák nő a legvonzóbb

A Rák nő titokzatos és kétségtelenül a legnőiesebb típus, pedig elsőre nem is igazán feltűnő. Nem is törekszik rá, hogy mindenki őt csodálja, pedig elképesztően szexi és csábító a kisugárzása. Az is biztos, hogy megmozgatja a férfiak fantáziáját, hiszen izgalmas, de teljesen kiszámíthatatlan a viselkedése. Nem könnyű a bizalmába férkőzni, s bizony meghódítani sem egyszerű, de akinek sikerül, a leggondoskodóbb és szeretetteli partnerre talál benne. Néha kicsit gyerekesnek, naivnak tűnhet, máskor melankolikus és álmodozó, de épp ettől annyira szerethető.

Az Oroszlán ellenállhatatlan nő

Az Oroszlán nő tökéletesen tisztában van az értékeivel. A Rákkal ellentétben ő nagyon is szereti a feltűnést, és amikor mindenki őt csodálja. Ragyog, árad belőle a pozitív energia, nem lehet őt nem észrevenni. Kisugárzásának a férfiak képtelenek ellenállni. Nagyon csábító és szexi. Mint egy királynő, úgy viselkedik, s pontosan ilyen bánásmódot is vár a párjától. Mindenkit képes irányítani, s akkor a legboldogabb, ha a kedve szerint történik minden. Hajlamos az érzelmi drámákra, s ilyenkor nem a legszebb oldalát mutatja, de az is biztos, hogy szenvedélye, az élet iránti szeretete, nagyvonalúsága átragad a környezetére.

A Skorpió nő a végzet asszonya

A Skorpió nő szíve tele van tűzzel, vérében van a szenvedély. Ellenállhatatlan, titokzatos, érzéki, nem mellesleg elképesztően szexi. Ő a végzet asszonya. Csak végletekben képes gondolkodni, vagy teljes szívével szeret, vagy ugyanilyen mélyen gyűlöl. Bárkit és bármit akar, mindig megszerzi magának. A visszautasítást nem ismeri, igaz, nem is tudnak a férfiak ellenállni a kisugárzásnak. Temperamentumos, rendkívül nőies és vonzó, de legalább ennyire birtokló és féltékeny típus is. Megégetik vele magukat azok a férfiak, akik nem annyira szenvedélyesek, mint ő, vagy meg akarják tartani mellette is a függetlenségüket.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top