Horoszkóp

8 érv bizonyítja, a Kos a legnagyszerűbb csillagjegy

A Kos tele van energiával, sokan már azért hálásak lennének, ha csak feleannyi tetterejük volna, mint neki. Emellett életvidám és kitartó, így szinte mindent elér, ami csak kipattan a fejéből. Ráadásul ezzel nem ér véget a Kos pozitív tulajdonságainak sora!

1. Nem riad vissza a kihívásoktól

A Kos nem csak azt tudja, mit akar elérni, hanem azt is, hogy miként valósítsa meg az álmait. Persze vele is előfordul, hogy hiba csúszik a számításaiba és ezért gyorsan újra kell terveznie az útvonalat, ettől azonban nem száll inába a bátorság, hiszen gyors észjárásának köszönhetően azonnal tudja, merre kell mennie.

2. A Kos majd’ kicsattan az energiától

Elképesztő, mennyi energia lakozik a Kosban. A legnagyszerűbb benne, hogy ki is tudja használni ezt a képességét, vagyis kitartóan és elszántan küzd mindazért, amit a fejébe vett. Sosem lógatja a lábát, az unalom szó pedig hiányzik a szótárából.

3. Különleges az életszemlélete

Kis túlzással állíthatjuk, tanítani kellene azt, ahogy a Kos az életre tekint. Ha megbotlik, és földre kerül, azonnal felpattan, leporolja a ruháját, és emelt fővel halad tovább. Ő nem nyalogatja a sebeit, és sosem várna arra, hogy valaki az útjába kerüljön, és végre felsegítse.

4. A Kosnak szüntelenül jár az agya

A Kosnak sok jó ötlete van és nagyon élénk a fantáziája, ami annak a következménye, hogy a gondolatok megállás nélkül cikáznak a fejében. Szuper problémamegoldó és kiváló stratéga, imádja az olyan feladatokat, amikhez szellemileg is be kell magát dobnia.

kos csillagjegy horoszkóp

Ezek a különleges tulajdonságok csak a Kosra jellemzőek (Thinkstockphotos)

5. Könnyen szót ért másokkal

A Kos férfi és a Kos nő is könnyen megtalálja a közös hangot másokkal, főleg akikkel hasonlóan gondolkodik. Igaz, a Kos azt sem bánja, ha valaki másként látja a világot, mint ő, ilyenkor ugyanis megcsillogtathatja briliáns elméjét. Az viszont eléggé lehangolja, ha a másik kitér a vélemények ütköztetése elől.

6. A Kos a szerencse kegyeltje

A Kos nem riad vissza a kockázatoktól, és mivel helyén van az esze, többnyire nyertesen kerül ki a rizikós helyzetekből. Nyilván neki sem sikerül mindig minden elsőre, de őt nem olyan fából faragták, hogy feladja, így addig nem nyugszik, amíg el nem éri a célját. Fortuna pedig megsegíti, hogy a befektetett energiája megtérüljön – lehetőleg kamatostul.

7. Imád versenyt futni az idővel

Pörgős ritmusának köszönhetően a Kos gyorsan elvégzi a munkáját és a hétköznapi feladatokat, a halogatás nem kenyere. Nem is érti igazán, hogyan tudnak mások annyi időt fölöslegesen elvesztegetni. Ő éppen akkor érzi, hogy él, amikor igazán tartalmasan telnek a napjai.

8. A Koson nem fog az idő

Szellemileg akkor is friss, ha megöregszik, de a megjelenése is igazán fiatalos. Ebben biztos nagy szerepe van annak, hogy a Kos folyton jön-megy, nyitott az új dolgokra, és készen áll a tanulásra még akkor is, ha már rég kinőtt az iskoláskorból.

Via oroscopo.grazia.it

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top