Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek könnyedén kezdeményeznek

Ezek a csillagjegyek csöppet sem szégyenlősek, ha szexről van szó. Amikor ölükbe hull a lehetőség, amikor úgy hozza az élet, szívesen és könnyedén kezdeményeznek. Tény és való, lehengerlők, bátrak, vonzók. A horoszkóp szerint pontosan tudják, mit és hogyan tegyenek, mit és hogyan mondjanak, hogy könnyedén elcsábítsanak. Te is köztük vagy? És a párod?

A Kos 

Impulzív és szenvedélyes természete miatt a Kos gyakran és azonnal jelzi, ha megkívánja partnerét, vagy valaki felcsillantja előtte a lehetőséget. Mindegy, hogy éppen hol és milyen szituációban van, nála a vágy az elsődleges. Nem érez félelmet akkor sem, amikor a hálószobán kívül lép akcióba.

Az Oroszlán 

Az Oroszlán melegszívű és szeretetteljes csillagjegy, aki nagyon szívesen vállalja a vezető szerepét a hálószobában is. Neki sem okoz gondot a kezdeményezés, bátran kimondja, amit szeretne. Azzal viszont érdemes számolni, az egója roppant nagy, ezért nagyon sokat kell őt dicsérni és különös tisztelettel övezni, máskülönben gyorsan kihűl a vágya.

A Skorpió

A Skorpió erőteljes, mély érzésű és elképesztően szenvedélyes csillagjegy, akár néhány szóval is könnyen elcsábít. Magabiztos, pontosan tudja, mit akar, és kimondani sem fél a vágyait. Nagyon bátran kezdeményez, a csáberejénél semmi sem szexibb.

A Nyilas 

A Nyilas a változások, a szabadság híve. Neki mindennap új felfedezésre és új élményekre van szüksége. Minden új szexuális élményt valódi kalandozásként él meg, természetéből adódóan nyitott, és szívesen kipróbál bármit. Tudja, hogy stílusa lehengerlő, nem véletlenül kezdeményez oly bátran.

kezdeményező csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon szívesen kezdeményeznek. (Thinkstockphotos)

Elite Daily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top