Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy élete legjobb halloweenjére készülhet

Ez a három csillagjegy eddig is imádta a halloweent, idén ugyanakkor még több oka lesz, hogy a kedvenc ünnepének válassza. Október 31-e éjszakáján olyan események történhetnek velük, amelyekre életük végéig emlékezni fognak. Te is köztük vagy?

Az Oroszlán halloween éjszakáján felfedezi a benned rejlő spirituális erőt

Oroszlán jegyűként a Hold állásának köszönhetően október 31-től sokkal nyitottabbá válsz a spirituális energiákra. Csakráid egytől egyig kinyílnak, az univerzum pedig elfogadással, megbocsátással és önbizalommal ruház fel. Jól hangzik, igaz? Szinte olyan, mintha valódi varázserőt kapnál… Halloween éjszakáján így is fogod magad érezni.

A Skorpió lesz a halloween legördögibb boszorkája

Október 31-én minden adott hozzá, hogy a legjobb formádat hozd. A Nap ekkor már egyébként is a Skorpió jegyében tartózkodik, míg a Vénusz retrográd mozgása okén éppen kilép belőle, ami nagy megkönnyebbülést jelent a számodra. Nem kérdés, hogy te leszel a halloweeni buli királynője. Alapból is imádod a halloweent, most pedig különösen elemedben leszel.

A Nyilas seprűnyélre pattanhat halloween éjjelén

Na jó, ha seprűnyélre nem is, de az biztos, hogy rengeteg új és izgalmas élmény áll előtted. Október 31-én a Merkúr a Nyilas jegybe lép, te pedig ettől még kommunikatívabb, még nyitottabb és élesebb elméjű leszel. Így kizárt, hogy ezen az igazán bulis halloweeni éjszakán bármilyen izgalmas lehetőséget is elszalassz. Elemedben leszel úgy, ahogyan már régóta nem.

elitedaily Kiemelt fotó: Thinstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top