Horoszkóp

Ez 3 a csillagjegy csöppet sem fogja szeretni Bak havát

A Nap a téli napfordulót követően, december 22-én lép a Bak jelébe. A Bak uralkodó bolygója a Szaturnusz, amely a karma ura is, így ezek a csillagjegyek a következő hetekben bőven kiveszik a részüket a karmikus feladatokból. A karma sosem könnyű, viszont valójában minden kor új lehetőség is a javításra. Ezzel a nézettel számukra is van remény, aztán meg úgyis új szelek fújnak...

Az Ikrek szokatlanul nyugtalannak érzi magát a Bak havában

bak hava ikrek horoszkópKedves Ikrek! A következő hetek jelszava: mély levegő. Furának tűnhet, de nagyon működik, amikor valami nehézség ér téged. A Bak havában pedig számítanod kell a nehezítő tényezőkre. Érdemes visszatekintened 2018-ra, és rájöhetsz, mennyit fejlődtél és változtál már eddig is. Természetesen semmi sem történt veled véletlenül. Minden esemény téged segített annak ellenére is, ha problémaként élted meg. A Bak havában valójában adj fel mindent, add át az égieknek a gondokat – a feladás, az elfogadás ugyanis az új kezdethez vezető első lépés. Ez az időszak a spirituális megújulás ideje. Csak hagyd, jöjjön, aminek jönnie kell. 2019 ugyanis csodás lehetőségeket villant fel előtted. Felkészültél?

bak hava csillagjegyek karma horoszkóp

Ezeket a csillagjegyek megtapasztalják a karmát a Bak havában (Thinkstockphotos)

A Rák érzelmileg kimerül a Bak havában

bak hava rák horoszkópKedves Rák! Valójában már megszokhattad, hogy kimerült és fáradt vagy az év utolsó heteiben. A Bak havának energiái mindenkor pihenésre kényszerítenek téged, hiszen a Bak a veled pontosan szemben álló jegy. Ráadásul még teliholddal is indul, szóval most tényleg érdemes csak magadra figyelned. Ez az időszak a befelé figyelésre ösztönöz, csak a saját érzéseiddel törődj. Tedd, amit a szíved diktál, az ünnepek idején különösen. Ne felejtsd el, a körülötted élők szeretnek és támogatnak téged. Kérd a segítségüket, amikor csak szükségét érzed. Mondj nemet bátran, csak azt vállald el, amihez igazán kedvet érzel. Egyszer úgyis vége lesz a Bak havának, onnantól pedig egycsapásra jóra fordul minden.

A Vízöntő a Bak havában belefárad a feladatokba

bak hava vízöntő horoszkópKedves Vízöntő! A kimerültség mellett zavarodottnak érezheted magad, mert a benned kavargó érzelmeket sem igazán érted most. Szóval jócskán rád fér a pihenés, amit meg is érdemelsz az elkövetkező napokban, hetekben. A Szaturnusz a te uralkodó bolygód is, a Bak havában karmikus feladatokat állít eléd. Nem érdemes a veled történő eseményeket túlzottan mélyen boncolgatni, egyszerűen fogadd el, mint új lehetőséget a korábbi hibák orvosolására. Csak annyi feladatot kapsz az élettől, amit képes vagy elviselni és megoldani. Tölts minél több időt egyedül a magad csendességedben, és nagyon komoly felismerésekre lelhetsz. Csupán egyetlen hónap, és kezdődik a Vízöntő hava. Onnantól pedig minden sokkal könnyebb lesz.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top