Horoszkóp

Így lehetnek a csillagjegyek igazán sikeresek 2020-ban

Mit tehetsz a sikerért 2020-ban? A horoszkóp szerint valójában nem is kell olyan nagyon sok változtatás hozzá. Íme, minden részlet, hogy igazán sikeres éved lehessen jövőre... Ugye, megfogadod a javaslatokat?

Ha szeretnél felkészülni 2020-ra, érdemes már ma leülnöd egy pillanatra, s átgondolni, mi mindent szeretnél az új évben, hogyan alakuljon a karriered az elkövetkező hónapokban. Előléptetésre vágysz? Netán mellékállást keresnél? A bolygók járása ideális a pozitív változásokhoz, bármi legyen is a célod. A nagy szerencse bolygójának, a Jupiternek hála ez valósággá válhat az elkövetkező esztendőben. S milyen változás hozhatja a legtöbb sikert a munkádban? Vess egy pillantást a csillagjegyedre.

Kos: Vállalj több kockázatot 2020-ban

Bár Kos jegyűként alapból is merész és bátor vagy, 2020-ban ezt a tulajdonságodat a karriered „szolgálatába” kell állítanod. Az Uránusz még márciusban kilépett a jegyedből, ami megkönnyebbülést jelentett neked, hiszen az elmúlt időszak életed alapos átértékelését hozta magával, akár tudatosan, akár nem. 2020-ban már nincs vesztenivalód, az új évnek immáron annak a biztos tudatában vágsz neki, hogy tudod, mit akarsz, s ehhez milyen lépéseket kell megtenned.

Bika: Kérj előléptetést 2020-ban

A 2020-as év remek időszak, hogy előléptetést kérj a munkádba. Bika jegyűként szorgalmas, felelősségteljes és céltudatos ember vagy, arra hivatott, hogy fokról fokra haladj felfelé a ranglétrán. A megszokott, bejáratott dolgokhoz ragaszkodsz, s az már kilóg a komfortzónádból, hogy a főnöködtől időpontot kérj a megbeszéléshez. Az Uránusz bolygó egyre kedvezőbb hatásait azonban ki kell aknáznod 2020-ban. Ne feledd, menj előre, mert ennek meg is lesz az eredménye.

Ikrek: Nagy célokat tűzz ki magad elé 2020-ban

Ikrek jegyűként merj nagyot álmodni 2020-ban. Erről szól ugyanis a következő év. Ne csupán a saját személyes kívánságaidra gondolj, hanem arra is, hogyan tudsz a társadalom és a világ hasznára lenni. Ennek érdekében nem árt a korábbi terveidet újragondolni. Nem csupán kiváló esztendőnek nézel elébe a karriered terén, hanem mostantól jóval tisztábban látod a lehetőségeidet, a célodat és az a felé vezető utat is. Legyél bátor! Érdemes.

A horoszkóp szerint így lehetsz igazán sikeres 2020-ban (Fotó: iStock)

Rák: Koncentrálj 2020-ban

Rák jegyűként 2020 nem a legkönnyebb év a karriered terén. Ám az utadba kerülő buktatókat képes leszel átvészelni, ha nem veszíted szem elől a céljaidat. Nem árt magadra is figyelni, a rád törő stresszes időszakokon ugyanis csak így lehetsz úrrá. Ha bármiben is kudarcot vallanál, próbáld nyugodtan szembenézni a dolgokkal, meditálj, tisztítsd meg a gondolataidat. Ennek köszönhetően képes leszel mindent nap új lappal kezdeni…

Oroszlán: Vigyázz magadra 2020-ban

Oroszlán jegyűként a legfontosabb dolog, amit 2020-ban tehetsz – s ez az életed minden területére vonatkozik, beleértve a karrieredet is –, hogy sokkal jobban törődsz magaddal. Aludj sokat, egyél egészségesen, mozogj minél többet még akkor is, ha bokros teendőid mellett hanyagolod az egészséges életmódot. Találj lehetőséget arra is, hogy levezesd a benned felgyülemlő feszültséget. Ez mind elengedhetetlen ahhoz, hogy ne égj ki, s igazán sikeres évet tudhass majd magad mögött.

Szűz: Kérj fizetésemelést 2020-ban

Szűz jegyűként nagyon szorgalmas és céltudatos vagy, itt az ideje, hogy a munkád iránti elkötelezettségedet fizetésemeléssel kompenzálják. Erre a legjobb időszak április és augusztus között nyílik, amikor a Vénusz bolygó pozitívan hat a karrieredre. A magasabb fizetés nagyobb felelősséggel is jár számodra, készülj fel, hogy további feladatokat kapsz, amit – miután gyakorlatias és ambiciózus vagy – sikeresen megoldasz. Ez pedig újabb fizetésemelést, újabb feladatokat jelent, vagyis a „kör” tovább folytatódik…

Ugye, megfogadod a horoszkóp javaslatait? (Fotó: iStock)

Mérleg: Figyelj a szépségre 2020-ban

Mérleg jegyűként minden helyzetben megtalálod a szépséget, s ennek a tulajdonságodnak a karriered további építésében is hasznát tudod venni. Bárhová is vezet az utad, a szépség aurája vesz körbe téged, s ez 2020-ban sem lesz másként. Ha megtalálod a bájt, akkor szinte minden a helyére kerül, beleértve a munkádat is. Ennek eléréséhez teremts kellemes és inspiráló munkakörnyezetet, ahol remek ötleteid születnek. Ám gyakorlatias is lehetsz, és kérhetsz végre fizetésemelést. 2020-ban előrelendítheted a karriered, ha elég bátor vagy.

Skorpió: Indítsd el a vállalkozásodat 2020-ban

Skorpió jegyűként 2020 lesz az az év, amikor úgy döntesz, saját magad ura leszel. Ha eddig ingatlankereskedéssel foglalkoztál, a saját cégedben folytathatod ezt a tevékenységet, ha eddig a médiában dolgoztál, beindítod a saját designcégedet. Ne félj valami újat teremteni, hiszen megvan hozzá a szakértelmed, a céltudatosságod, a kreativitásodról nem is beszélve. Egyszóval minden adott hozzá, hogy sikeres legyél a következő évben. Vágj bele, érdemes!

Nyilas: Szakíts időt a feltöltődésre 2020-ban

Nyilas jegyűként a következő esztendőnek úgy indulsz neki, hogy a karrieredet kézben tartod, több lábon állsz. Uralkodó bolygódnak, a Jupiternek köszönhetően ugyanis 2019-ben már komoly sikereket könyvelhettél el. Így 2020 arról szól majd, hogy hosszabb szabadságot veszel ki, utazol, több időt szánsz a hobbidnak és a barátaidnak. Vagyis a kemény munka mellett mindenképpen időt kell adnod magadnak is. Lesz miből finanszírozni.

2020 nagyon sikeres év lehet (Fotó: iStock)

Bak: Új kapcsolatokat építesz 2020-ban

Bak jegyűként köztudott rólad a remek üzleti érzéked. Rengeteg embert ismersz, de ennek a hátulütője, hogy egy-két hidat felégettél már magad mögött. Az új esztendőben erre fókuszálj: építsd újra az emberi kapcsolataidat, tedd jóvá a hibákat. Ha nem sikerülne, szánj minél több időt a kapcsolatépítésre, bővítsd az üzleti partnereid körét, s ne feledd, fontos, hogy ezek a kapcsolatok meg is maradjanak a jövőben. Ez ugyanis a sikereid záloga 2020-ban.

Vízöntő: Mutasd meg a tehetséged 2020-ban

Vízöntő jegyűként jövőre senki előtt nem maradnak rejtve a képességeid, különösen, ami a munkádat illeti. Ehhez szorítkozz a veled született találékonyságodra. Számos pozitív változást hozhat az életedben, ha blogot indítasz, netán több időt szánsz a fotózásnak, avagy munkád során is igyekszel kilépni a megszokott keretekből. Ez remek lehetőség, hogy megmutasd a főnöködnek, a kollégáidnak a valódi tehetségedet, hiszen erről eddig fogalmuk sem volt. Hidd el, értékelni fogják, hogy ilyen sokoldalú munkatársat tudhatnak a csapatban.

Halak: Iratkozz be tanfolyamra 2020-ban

Halak jegyűként a legjobb mód, hogy új lendületet vegyen a karriered, ha bővíted a tudásodat. Fontos, hogy a napi rutin mellett az ismereteidet is új szintre emeld, próbálj változtatni az álláspontodon, hiszen ez új lehetőségeket sodorhat eléd. Ha munkádból adódóan utaznod kell, ragad meg a lehetőséget. Ha megtetszik egy kurzus, ahol valamilyen új tevékenységgel ismerkedhetsz meg, ne habozz, iratkozz be. Ennek köszönhetően nem csupán az önbizalmad nő 2020-ban, de az új tudás javítja az esélyeidet a karriered terén is.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top