Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek valódi sikert hoz 2020

Az év végéhez és az új évhez közeledve mindenkit egyre inkább foglalkoztat, vajon mi várható jövőre. Nos, a következő csillagjegyekre nagyon sok öröm, szerencse és siker. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatsz mindent.

Az év végéhez közeledve nagyon sokan elkészítik a 2019-es év leltárát, s nagy reményekkel teli terveiket a 2020-as évre. Milyen téren hoz fordulatot a következő esztendő? Végre beérik fáradozásaik gyümölcse? Az elmúlt hónapok rossz időszakát követően ezek a csillagjegyek egészen biztosan fellélegezhetnek. A horoszkóp szerint 2020 számukra elhozza a várva várt sikert. Te közöttük vagy?

1. Kos

Kos jegyűként 2019 igencsak hektikusra sikeredett számodra, s bár sokat fáradoztál, úgy érzed, még rengeteg teendőd van hátra. A 2020-as év végre elhozza neked a megérdemelt pihenést: nyugodtan hátradőlhetsz, s kiélvezheted a sikereidet. Szükséged van rá, hogy magadat helyezd előtérbe, s a közeli barátaidra is minél több időt szánj, hiszen pontosan ez az, ami erőt ad majd az előrejutáshoz. Élvezd ki addig is a pillanatot, s most még ne gondolj a jövődre.

2. Oroszlán

Oroszlán jegyűként bár a 2019-es év összességében nem volt olyan rossz számodra. Akadt persze néhány nehéz időszak, ami picit összeroppantott téged, de te erős és büszke típus vagy, ezért gyorsan meg is ráztad magad. A jövő esztendő közeledtével újra a régi önmagadra találsz. Imádod a reflektorfényt, ám az utóbbi időszakban némileg elhalványult a kisugárzásod. Ideje ezen változtatnod, s 2020 erre kiváló a legjobb időszak lesz.

3. Skorpió

Skorpió jegyűként 2019-ben padlóra kerültél, s számos barátoddal megszakítottad a kapcsolatodat, ám ez korántsem jelenti, hogy a legfontosabb emberek ne lennének jelen az életedben. Nézz körbe, ki tartott ki melletted, s értékeld őket amennyire csak lehetséges. Az élet soha nem olyan, mint amilyennek tűnik, s bár 2020 nem indul igazán rózsásan, ez nem jelenti, hogy a későbbieknek ne fordulnának sokkal jobbra a dolgaid. Bízz magadban, eljön a siker éve!

Ezekre a csillagjegyekre rámosolyog a szerencse 2020-ban (iStock)

4. Bak

Bak jegyűként az idei év finoma szólva sem volt sétagalopp a számodra, ám számos olyan dologra megtanított, ami a hasznodra válik. Jövőre tégy erőfeszítéseket olyan területeken is, amelyek újdonságot jelentenek számodra. Kövesd a belső vágyadat, váltsd valóra végre álmaidat. Az előrehaladás fontos szerepet játszik az életedben, s 2020 pontosan erről fog szólni. Bármi megtörténhet veled.

5. Vízöntő

Bár mindenki a saját ritmusában éli az életét, Vízöntő jegyűként az elmúlt időszakban ez túlságosan is lejtősre sikerült nálad. 2020 azonban nagyon kedvező hírekkel köszönt be: komoly feladatok és sikerek várnak rád. Olyan lehetőségek találnak meg téged, amelyekről korábban talán álmodni sem mertél volna, de most megtörténik, s végre nyugodtan hátra is dőlhetsz majd. Sokra vagy hivatott, használd ki ez!

6. Halak

Halak jegyűként a jövő év nagyszerű embereket sodor az életedbe. Bár legszívesebben egymagadban töltenéd az idődet, kezdesz ráérezni arra, milyen fontos, hogy barátokkal legyél körbevéve. Erre 2020-ban még nagyobb szükséged lesz. Ők lesznek ugyanis, akik támogatnak, és segítenek, hogy az elkövetkező időszak történéseivel szembe tudj nézni. Erőt, energiát, magabiztosságot töltenek beléd, szóval bízhatsz a legjobbakban, a valódi sikerben.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top