Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre végre csodaszép hét vár

Ezeknek a csillagjegyeknek biztosan visszatér az életkedve ezen a héten. Rájuk ugyanis csodás lehetőségek és nagyszerű hét vár a horoszkóp szerint. Te köztük vagy?

Szeptember negyedik hetében számos érezhető változást jeleznek a bolygók. S ez kinek jót, kinek megterhelőbb hetet jelent. Ezeknek a csillagjegyeknek most okuk sem lehet panaszra, ők azok, akik végre csodaszép hétre, és számos izgalmas, érdekes pillanatra számíthatnak.

Vajon te köztük vagy? S mi minden vár rád szeptember utolsó hetében? A horoszkópból minden fontos részletre fény derül. Érdemes élned a lehetőségekkel. A jó hírek rád is vonatkoznak, ha az aszcendensed áll valamelyik jegyben.

Az Ikrek magára talál ezen a héten

Kedves Ikrek! Ne lepődj meg, ha örömödben ecsetet ragadnál, és lefestenéd az érzelmeidet. Miért ne tehetnéd meg? Ezen a héten végre visszakapod az inspirációdat, a lelkesedésedet, amire hosszú ideje vársz már. Egyre könnyebben mennek a dolgaid, s az érzés felébred a szívedben, hogy élni mégiscsak nagyon jó. Épp ideje, hogy újra mosolyogni lássanak téged a többiek. Minden okod meglesz rá, hiszen pompás lehetőségeket tartogat neked ez a hét. Te pontosan tudod, az élet rövid ahhoz, hogy túl szigorú legyél magaddal, vagy folyamatosan a jövő miatt aggódj. Tényleg ideje megélni az örömteli pillanatokat…

Ezekre a csillagjegyekre szuper hét vár

Ezekre a csillagjegyekre szuper hét vár (Fotó: Getty)

A Mérleg szívéről nagy kő esik le ezen a héten

Kedves Mérleg! Mostantól okod sem lehet panaszra, mert a bolygók téged támogatnak, s megkezdődik a Mérleg hava, a te hónapod. Sok időt töltöttél magadban, s biztosan sok fontos tapasztalatot gyűjtöttél. De most ideje színre lépned, mert ez a te időszakod lesz. Napról napra jobb a kedved, ezért is ideje ismét társaságba menned. Persze a kellő óvatosság mellett. Nyisd meg magad az új lehetőségek előtt, hiszen bármi jó megtörténhet veled. Ne kételkedj semmiben és senkiben, hanem legyél nyitott az újdonságokra. Megérdemled az ünneplést, elvégre hamarosan itt a születésnapod, nem igaz?

A Skorpió egyre pozitívabb lesz ezen a héten

Kedves Skorpió! Mostantól úgy érezheted, mintha világosság gyúlna az elmédben. Szuper ötleteid támadnak, s persze ki is tudod mondani, amit gondolsz. Egyre közelebb a nap, amikor a kommunikáció bolygója, a Merkúr a jeledbe lép, s visszakapod végre a hangod. Ez pedig új lehetőségeket jelez számodra. Jól teszed, ha mostantól lejegyzeteled a gondolataidat, hogy ne váljanak köddé az ötletek. Ha lehetséges, gondold át a következő napok, hetek teendőit. S mostantól keresd a hozzád hasonlóan intelligens társaságot. Nagy szükséged lesz az érdekes és inspiráló beszélgetésekre. Biztosan megkapod… 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top