Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. szeptember 21–27. – Érzékeny változásokat hoz az utolsó szeptemberi hét

Ez a hét igencsak érezhető fordulatokat, változásokat tartogat. A heti horoszkópból minden számodra fontos tudnivalóra felkészülhetsz...

Szeptember utolsó hete ismételten bővelkedik a változásokban. Jegyet vált a Nap és a Merkúr bolygó is. Előbbi a Mérlegbe lép, amellyel együtt megkezdődik a Mérleg hava, utóbbi pedig kilép a Mérlegből és a misztikus Skorpióban halad tovább. S hogy milyen lesz innentől a kommunikáció? Épp oly titokzatos, de egyúttal őszinte is, mint amilyen a Skorpió. Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp?  Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Különösen fontos találkozás vár rád ezen a héten. Semmi más dolgod nincs, mint nyitott szemmel és füllel járni. Sosem tudhatod, hol látsz, vagy hallasz olyasmit, ami sorsfordító lehet. Szerencsére a hét első felében elemedben leszel. Mivel te optimista vagy, jó hírek jönnek. A hétvége előtt fegyelmezettnek kell maradnod. Akkor is, ha valami már megint felforgatja a jövővel kapcsolatos terveidet. Jól teszed, ha hétvégén kiengeded az irányítást a kezedből, és kicsit sodródsz az eseményekkel.

BIKA – heti horoszkóp

A munkahelyeden muszáj koncentrálnod és hatékonyságra törekedned. Ezzel párhuzamosan mindent tegyél meg az értelmes és harmonikus kommunikációért is! Szükséged van információkra, amit nem fogsz megkapni, ha összebalhézol a kollégáiddal. Csütörtökön este és egész pénteken a már szuper fényszögek szuper hangulatot mutatnak. Ekkor meglátod, hogy megérte minden erőfeszítés. Izgalmas, izgató találkozás vár rád hétvégén, de ne csak a szerelemre gondolj! Más módon is lehet egy találkozás lélegzetelállító.

IKREK – heti horoszkóp

Kifejezetten előnyösen érint, hogy a Nap kedden délután belép a Mérlegbe. Innentől kezdve egyre kreatívabbá és inspiráltabbá válsz, sőt egy csomó aggasztó témát jóval derűsebben látsz. Ilyenkor csupa kitűnő döntést hozol, és lelkesen vágsz bele új vállalkozásba. Hétvége előtt alaposan fontold meg, hogy mire adsz ki pénzt! Az égi folyamatok herdálás esélyét jelzik. A hétvégéd csodásnak ígérkezik. Élvezd az őszt, akkor is, ha az idő egyre hűvösebb! Szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet!

Érezhető változásokat jelez a horoszkóp szeptember utolsó hetében

Érezhető változásokat jelez a horoszkóp szeptember utolsó hetében (Fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Tudj róla, hogy hétfőn, szerdán és csütörtökön kellemetlen fényszögek lesznek az égen! Ezek konfliktust és szomorúságot szimbolizálnak. Okosan tennéd, ha semmin nem sértődnél meg. Pénteken négy bolygóegyüttállás szerint négy emberrel lesz dolgod. Mindegyik másmilyen, és mindegyik nagy hatással lesz rád. Ne aggódj, nem kell mindegyikkel randevúznod! Hétvégén két fontos dolgod lesz: 1. Ügyelj a kiadásaidra, és tartsd kordában őket! 2. Engedd felszínre a gyermeki, játékos részedet, és élvezd a hétvégét!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A levegő felélénkíti a tüzet. A Mérlegbe lépő Nap a levegő, az Oroszlán jegy a tűz. Ebből értheted, miért lesz jó hatással rád, hogy kedden délután a Nap belép a Mérlegbe. Felélénkülsz, és jobb fényben látod a jelent és a jövőt. Hét közepén legyél óvatos a közlekedésben. Több nehéz fényszög lesz az égen, ami feszültséget szimbolizál itt a Földön. A hétvégéd egyértelműen és szinte teljesen kizárólagosan a szerelemről szól. Nemcsak tavasszal lehetsz szerelmes, hanem nyáron és ősszel is…

SZŰZ – heti horoszkóp

Ellentmondásos folyamatok zajlanak az égen. Kedden a Nap kilép a Szűzből, ami miatt kicsit elszomorodsz. Hét közepén anyagi gondokat kell megoldanod, amellyel párhuzamosan az önértékelésed is aktuálissá válik. Számba kéne venned, hogy miben vagy jó. Enélkül a környezeted sem becsülhet téged eléggé. A hétvége előtt a Bakban négy bolygó áll együtt, ami jó alkalom a tervezésre. Akkor lesz hasznos a hétvégéd, ha informatívvá teszed, vagyis olyan programot válassz, amiből lehet tanulni, ami információt ad!

A Nap a Mérleg jelébe lép, s megkezdődik a Mérleg hava

A Nap a Mérleg jelébe lép, s megkezdődik a Mérleg hava (Fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

A hét legnagyszerűbb híre számodra, hogy kedden a Nap belép a Mérlegbe, és közeleg a születésnapod. Amíg a Nap a Mérlegben jár (október 22-ig), te leszel a fókuszban. Sokkal több figyelmet és felkérést kapsz. A Nap reflektorként világít rád, ami megtisztelő. Közben érzékenyebb leszel durva, kritikus megjegyzésekre hétfőn, szerdán és csütörtökön. Tedd fel a kérdést magadnak, kinek jó, ha megsértődsz! Hétvégére kipukkad ez az egész, és átveszi helyét a felhőtlen jókedv. Persze csak, ha átadod magad neki…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Misztikus hétnek ígérkezik a mostani. Szinte mindennap elárul neked valaki olyasmit, ami még nem publikus. Feszíthetnek a titkok, de mindenáron magadban kell tartanod, ha nem akarsz később bajba keveredni. A diszkrécióban jó vagy, ha odafigyelsz. Egyénileg nagyon eltérő lehet, hogy milyen területen és kivel kell diszkrétnek lenned. Szerencsére nem kell örökre megnémulnod. Vasárnap a Merkúr, a kommunikáció bolygója belép a Skorpióba, és végre kinyithatod a szádat. Persze most is csak a helyes mértékben!

NYILAS – heti horoszkóp

Ez a heted akkor lesz sikeres, ha mindig csak az aktuális ügyekkel foglalkozol. Szinte képtelenség tervezni most. Hiába találod ki, mikor, hova mész, valami mindig közbe jöhet. A rugalmasság, az optimista hozzáállás és a nyitottság megőrzése a kulcs. Megfigyelheted a környezetedben, hogy azok az emberek robbannak le, akik mereven ragaszkodnak valamihez. Természetesen a fegyelem és a koncentráció most is hasznos, különösen pénteken. Hétvégén a Vízöntő Hold kicsalogat a szabadba. Hagyd magad!

A Merkúr bolygó a Skorpió jelébe lép

A Merkúr bolygó a szenvedélyes Skorpióba lép (Fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Szabályos íve van ennek a hetednek. Még szerencse, hogy felfelé ívelő. A hét első felében és a hét közepén lesznek olyan kellemetlen fényszögek az égen, amelyek arra utalnak, hogy a munkahelyeden több konfliktus adódhat. Köztük lehet a főnököd is, akivel nem érdemes ujjat húznod, mert nem nyerhetsz. Ráérsz később szembeszállni vele. Csütörtökön este már kedvezőbb konstellációk lesznek- A péntek a te napod, de nem szabad bosszúállásra használnod. Hétvégén megkönnyebbülsz több szinten…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Hétfőtől a hétvégét várod, a bolygók szerint érthető okból. De minél inkább hajtod az időt, minél jobban sürgeted a dolgokat, azok annál lassabban vánszorognak. Érdemes jó zenéket hallgatnod, és mindent vidáman csinálj! Ha teheted, tánclépésekkel közlekedj! Persze csak ott, ahol nem látnak mások! Ismered magad annyira, hogy tudd, egy kis bohóckodás nem árthat. Sőt. Szombaton egy ragyogó fényszög bearanyozza a napodat. Minden bosszantó dolog lepereg rólad. Meg leszel lepődve, milyen könnyedén.

HALAK – heti horoszkóp

Gyászos hangulatba kerülhetsz a héten. Lehet, hogy valakivel megszakad a kapcsolatod, lehet, hogy a nyár búcsúzik. Hiába sajnálod, nem tarthatsz vissza senkit és semmit. A bolygók szerint eljött az elengedés ideje. Ha nem teszed meg önként, megteszi helyetted a sors. Van valaki a közeledben, akinek vannak tapasztalatai ilyen területen. Kérdezd őt! De ne hagyd, hogy bő lére eressze a mondókáját! Vasárnap a Skorpióba lépő Merkúr végre újszerű, sőt szokatlan gondolatokat és ötleteket hoz neked…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top