Horoszkóp

Fordulatokra számíthat a Bak 2019-ben

Fordulatokra számíthat a Bak 2019-ben. Ő is az a csillagjegy, aki jobban kedveli a kiszámítható életet, idén mégis érdemes lesz alkalmazkodnia a változásokhoz. A javát, a sikerét szolgálják. Mi minden vár a Bak csillagjegyre 2019-ben? Íme a részletek.

Kedves Bak! 2019 minden bizonnyal az őszinteségről szól majd. Megmutathatod a valódi arcodat, azt az őszinte és eredeti embert, aki ott rejlik a lelkedben. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz a saját jegyedben járva a szabályok, a rend megőrzésére inspirál téged. Idén nagyon fontos, hogy tudatosan figyelj önmagadra, amikor pihenned kell, add meg magadnak a teljes kikapcsolódás örömét.

A Bak önmagára ébred 2019-ben

Az előtted álló évben bátran mutasd meg csillagjegyed pozitív és negatív tulajdonságait. Ne feledd, az egyensúlyhoz jó és rossz is hozzátartozik. Nagyon szép ideának tűnik a tökéletesség, de senki sem az – te sem. Fogadd el, és szeresd azt, aki vagy, minden jellemvonásoddal együtt. Akkor leszel képes valóban tudatosan irányítani és kezelni önmagadat, amikor ráébredsz erre a bölcsességre.

Március 7-én jegyet vált az Uránusz, a Bika jelébe lép. Az elkövetkező 7 évben érezhető változások történnek veled. Váratlan fordulatokkal, kihívásokkal is számolnod kell, pedig nem szereted a kiszámíthatatlanságot. Ez az időszak a rugalmasságodat, a kreativitást, a valódi szeretetet támogatja. Nincs miért aggódnod, sokkal erősebb és magabiztosabb leszel, mint valaha.

bak csillagjegy horoszkóp 2019

Fontos időszak kezdődik a Bak életében 2019-től (iStockphoto)

Így alakul a Bak karrierje 2019-ben

Az Uránusz a pénzügyeidet is segíti az elkövetkező időszakban. A Bika jelébe lépve változásokat hoz ugyan, de ezek a változások a pénzügyi stabilitásod megteremtését támogatják. Alapvetően jól bánsz a pénzzel, de most még fontosabb lesz a bevételek-kiadások aránya. Az anyagilag stabil, biztos jövőt alapozhatod meg, amelyhez új, innovatív és kreatív ötleteket kapsz. Élj a lehetőséggel, érdemes lesz. A karrieredet 2019-ben a Vénusz bolygó befolyásolja, mely idén szédületes tempóban, 16 jegyváltást megtéve halad előre a maga útján. Te is pontosan így teszel majd, haladsz szépen a karriered lépcsőfokain előre.

A szerelem megérinti a Bak lelkét 2019-ben

bak csillagjegy horoszkóp 2019Bak jegyűként, ha tartós párkapcsolatban élsz, idén bővülhet a család. Gyermek születhet, új családtagok érkezhetnek a tágabb famíliába. Az is biztos, bőven lesz alkalmad türelmet gyakorolni, ami nem kis kihívást jelent majd számodra. A szerelmet jelölő bolygód, a Hold idén két alkalommal is fogyatkozik, elsőként néhány nap múlva, január 21-én lesz teljes holdfogyatkozás. Ha párkapcsolatban élsz, számodra a határaid kijelölésére alkalmasak ezek az égi jelenségek. Ha még keresed a társadat, rájöhetsz, mitől érzed igazán jól magad egy párkapcsolatban, és mit szeretnél valójában az új partnertől, aki hamarosan be is léphet az életedbe…

(via refinery)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top