nlc.hu
Horoszkóp

Velük randizzanak a föld jegyek 2021-ben

Velük ne randizz 2021-ben, ha föld jegyű vagy!

A szilveszterhez közeledve mindenki számadást végez. Ha úgy látod, jövőre csakis az igazit szeretnéd megtalálni, segítünk abban, kivel ne kezdj.

Egyedülállóként bárki képes elkeseredni a magányos szilvesztereken. Mit hoz vajon a jövő? Megtalálom-e az igazit? Szinte már bármire képes lennél, szerelmi mágiától kezdve, randiappok tömegéig. Unod a randizást is, és a sorsra hagyod magad. De ha felbukkan valaki az életedben, jobb ha tudod, hányadán álltok. Van olyan csillagjegy, akit nem neked szánt a sors, jövőre vele ne húzd az időd.

pár vízben áll kézenfogva

Foto: Pixabay

Bika – ne randizz a Vízöntővel

Két kemény személyiség köteléke a pokolban köttetett, pláne a jövő évi csillagállást nézve. Nem leszel képes kezelni a Vízöntő türelmetlenségét és hanyagságát, ő pedig szikrányit sem akar változni. Kapcsolatotok szűnni nem akaró vita és veszekedés lesz. A barátok és család folyton békít titeket, de nem lesz helye kompromisszumnak. Kettőtök próbálkozása hamar véget ér.

Szűz – ne randizz a Bikával

Kedvességet és figyelmet szeretnél, amit a Bikától nem fogsz megkapni. Annyi rossz dolog történt vele, hogy mostanság sem kedvesnek, sem figyelmesnek nem mondható. Valójában a Bika lelki szemetesnek használ téged, és kizárólag pátyolgatásra van szüksége, nem társra. Mögötted is nehéz időszak áll, itt az ideje, hogy jóra forduljanak a dolgaid. Ez nem a Bikával együtt történik majd. 

Bak – ne randizz a Kossal

Nektek aztán igazán nem kéne elkezdeni a randizást jövőre. Téged a kemény munka érdekel, a karriered, az igazság. Ebből szinte semmi nem fér meg a Kos szenvedélyes, hirtelen természetével. A kapcsolatotok egy harci övezet, semmiben nem vagytok képesek egyezségre jutni. Ha bírjátok cérnával, szívetek joga. De jobb nektek külön.

(via herway)

Ez is érdekelhet szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top