nlc.hu
Horoszkóp

A Szűz legjobb tulajdonságai

Ezért az 5 tulajdonságáért imádjuk a Szüzet

A Szűz csillagjegy szülöttei rendszerint kerülik ugyan a feltűnést, azonban számos olyan szerethető tulajdonságuk van, ami miatt nagyon is észrevehetők.

#1. Megbízható

A Szűz csillagjegy szülötteinek egyik legjobb tulajdonsága a megbízhatóság. Ha elvállal valamit, azt a legjobb tudása szerint teljesíti is, ha szükség van rá, rendelkezésre áll, sőt elsőként jelentkezik. Ő az, aki mindig felveszi neked a telefont, vagy ha valamiért ez épp nem lehetséges, a lehető legrövidebb időn belül visszahív. Családtagként, párként, barátként vagy munkatársként is mindig lehet számítani rá. 

#2. Szerény

A Szüzet a szerénységéért is nagyon lehet szeretni és becsülni. Két lábbal áll a földön, nincsenek a valóságtól elrugaszkodott elképzelései. Így érzi jól magát. Gyakran helyezi mások érdekeit a sajátjai elé, ami számára egyáltalán nem áldozat. Ő az, akinek nem kell elmagyarázni azt sem, hogy mi az az alázat. 

Ezekért imádjuk a Szüzet

Ezekért imádjuk a Szüzet (Illusztráció: Getty Images)

#3. Keményen dolgozik

A Szűz számára alap, hogy az eredményekért, javakért keményen meg kell dolgozni. Nem keresi a könnyebbik utat, inkább maximálisan odateszi magát és aprólékos, szívós, kitartó munkával valósítja meg a céljait. Ő az, aki hajlandó túlórázni, sőt, akár éjszaka is fent marad, ha dolgozni kell, a kötelességtudata ugyanis minden egyebet felülír. Bár a sikereire büszke, azonban ezek hatására  sem bízza el magát. 

#4. Hűséges

Barátként és párként is az elképzelhető leghűségesebb társ. Akit a szívébe zár, ahhoz mélyen kötődik és bár nem jellemzőek rá a szenvedélyes, szélsőséges megnyilvánulások, megbízható, mély ragaszkodását a maga csendes, visszafogott módján is képes kifejezni. Elképesztő memóriája van és rendkívül figyelmes. Ő az, aki nem csupán a szülinapodat vagy az évfordulókat nem felejti el, de évek múltán is képes felidézni olyan apróságokat, kedves emlékeket, melyekkel biztosan mosolyt csal az arcodra.

#5. Türelmes

A Szüzek nagyon türelmesek másokkal szemben, de a vágyott dolgokra is hajlandóak akár sokat is várni, ha tudják, hogy érdemes. Az ilyen helyzetekben is képesek meglátni a jót. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy ölbe tett kézzel, passzívan várakoznának. Nagyon kreatívak ugyanis, legyen szó akár konfliktuskezelésről, akár a céljaik eléréséről, akár művészeti tevékenységekről.

via

Olvass még a Szűz csillagjegyről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top