Horoszkóp

Ez a csillagjegy a legtehetségesebb munkatárs

Kétségtelenül ő a legszorgalmasabb, a legmegbízhatóbb munkaerő. Tehetséges, de nagyon sokat képzi magát, hogy tökéletesen helyt állhasson a választott, vagy a rá bízott munkakörben. A horoszkóp szerint ez a csillagjegy a legtehetségesebb munkatárs.

Nemcsak tehetséges a munkájában, de nagyon szereti is, amit csinál. Persze ez inkább csak arra érvényes, ha valóban megtalálja a helyét, és a számára ideális munkakört. Maximalista, mindig a tőle telhető legjobbat nyújtja. Nem véletlenül jut magasra a karrierje létráján, pedig nem is igazán törekszik rá. Az is biztos, hogy a munkáltatók imádják a lojalitásáért, a megbízhatóságáért, az elkötelezettségéért.

A Szűz mindig nagyon precíz

A Szűz figyelmét a legapróbb részlet sem kerüli el. Néha talán túlzottan is szőrözősnek tartják a többiek, de az is vitathatatlan, az ő szeme sosem sikkad el olyan részletek fölött, ami másoknak fel sem tűnne. Elemző, analitikus gondolkodású, s mindig a tökéletesre törekszik. Nagyon precíz, lelkiismeretes, aprólékos, racionális gondolkodású, ugyanakkor meglehetősen bizalmatlan is. Legalábbis eleinte. Lehet félénk és visszahúzódó, de nagyon kritikus is, aki magával szemben csak ritkán elégedett. Nagyon magasra helyezi az elvárásait. Különleges adottsága, hogy örömmel tesz a környezetéért, figyel a többiekre, s mindig segítőkész. Lehet rá számítani, amit megígér, azt következetesen betartja.

A Szűz a legtehetségesebb munkatárs

A Szűz a legtehetségesebb munkatárs (fotó: Profimedia)

A Szűz remekül szervezi az életét

Mindig rendszerben gondolkodik, a mindennapjait is napirend szerint éli. Nem nagyon szereti, ha bármi, vagy bárki átírja a napját. Annak ellenére, hogy nagyon tehetséges a munkájában, inkább szívesebben marad a háttérben, minthogy túlzottan előre tolná magát. Nagyszerű divattervező, művész, író, vagy akár gyógyszerész válhat belőle, de született szerénységét akkor is megőrzi, ha ismertté válik. Nagyon nem szeret szívességet kérni és elfogadni, pedig ő sokszor segít a többieknek.

A Szűz nehezen látja be, ha hibázik

Igaz, nem esik meg vele gyakran, hogy hibázik, de nagyon nem szereti azt beismerni. Igazából a végletekig tagadja, hogy tévedett volna. Maximalizmusa okán egyszerűen képtelen elfogadni, hogy bárki hibázhat, így ő is, és azzal sem lesz kevesebb, ha elfogadja, hogy semmi sem tökéletes. Akkor lehet valóban boldog és elégedett az életében, ha megtanul felülemelkedni az apróságokon, és képessé válik a sorsát maga alakítani, irányítani. S ebben ő sokkal jobb lehet bármelyik másik csillagjegynél.

A Szűz születetten tehetséges

A Szűz nagyon intelligens és tehetséges csillagjegy. Bármilyen munkát is vállal, mindig nagyon ügyel a részletekre. S nagyon koncentráltan tud dolgozni. Míg a Kos legyőzi a nehézségeket, az Ikrek inkább kerüli azokat, a Szűz fegyelmezetten és következetesen oldja meg a problémákat. Ha nem is a leggyorsabban, de mindig megtalálja a lehető legjobb megoldást. S ezért is annyira jó munkaerő.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top