nlc.hu
Horoszkóp

A Szűz legjobb barátai

Ezek a csillagjegyek lesznek a legjobb barátságban a Szűzzel

A gyakorlatias gndolkodású Szűz barátságait is elsősorban a praktikum és a stabilitás jellemzi. Leginkább három csillagjeggyel kompatibilis...

A Szűz csillagjegy szülöttei, ahogy az élet más területein, úgy a barátságban is szeretnek hasznosak, praktikusak és gondoskodóak lenni. Három olyan csillagjegy van, melyek igazán értékelni tudják ezt a hozzáállás, és így a Szűz legjobb barátai lehetnek.

Szűz csillagjegy

A Szűz csillagjegy a barátságban is praktikus gondolkodású (Illusztráció: Getty Images)

Szűz-Bika

A Szűz és a Bika hasonló értékrenddel és habitussal rendelkező emberek, számukra gyakorlatilag teljesen természetes, hogy megértik egymást. A Szűz csodálja a Bika erejét és elkötelezettségét, míg a Bikát a Szűz fegyelmezettsége nyűgözi le leginkább.

A józan észen és becsületen alapuló barátságuk az idő múlásával csak egyre szorosabb lesz. Mindketten szeretik a kényelmet, illetve az anyagi biztonságot és hajlandóak keményen dolgozni azért, hogy ezeket megteremtsék, míg a pazarlást egyaránt elítélik. Barátként is gyakorlatias gondolkodásúak és stabilan támogatják egymást.

Konfliktusaik a Szűz kritikus szemléletéből, illetve a Bika makacsságából adódhatnak, ezeket azonban mindig sikerül észérvek mentén rendezniük.

Szűz-Rák

A Szűz és a Rák barátsága magától értetődő és pontosan ettől olyan erős. A Szűz főképp a Rák csendes, ám hatalmas energiáit tartja nagyra, míg a Rák a Szűz alkalmazkodóképességét értékeli.

Mindkét jegy pontosan meghatározott célokkal rendelkezik, melyek elérésében tűzön-vízen át segítik egymást. Beleérző képességük is hasonlóan kifinomult és ritkán hagyják ellenőrizetlenül a dolgokat. A Rák gondoskodó és érzelmes, amire a materialista Szűznek nagyon is szüksége van, még ha nem is feltétlenül vallja be.

A Rák gyakran áll elő új ötletekkel, ha pedig a Szűz kellőképpen érdekesnek találja ezeket, nagy meggyőződéssel veti bele magát a közös megvalósításba.

Szűz-Bak

A Szűz és a Bak egyaránt föld jegyek, a barátságuk pedig a szó szoros értelmében véve logikus. A Szűz nagyra értékeli a Bak odaadását és kitartását, míg a Bak a Szűz válogatósságát és következetességét csodálja.

Mindkét jegy megbízható, hagyománytisztelő és nehezen adja át magát az érzelmeknek vagy a szenvedélynek, és köszönik szépen, nekik ez így pontosan megfelel. A Szűz segít a Baknak abban, hogy ne csupán dolgozzon, de élvezze is a munkája gyümölcseit, míg a Bak motiválja a Szüzet az ambíciói elérésében.

Közös terveikben általában a Bak a kezdeményező fél, a megvalósítást azonban inkább a Szűz irányítja. 

 Olvass még a Szűz csillagjegyről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top