nlc.hu
Horoszkóp

Munkakerülő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek menekülnek a kemény munka elől – tőlük te is hozzáférsz a munkához

Ők azok, akik számára a határidő nyomása, és a minél többet, minél jobban elve szinte teljesen ismeretlen – legalábbis a gyakorlatban.

Vannak azok a csillagjegyek, akik egész nap stresszesek, mert nagyon fontos számukra, hogy minden feladatukat időben teljesítsék, és a lehető legjobb minőségben. De vannak olyanok is, akik szerint a kávészünet nyugodtan lehet egyórás a kétórás ebédidőt követően.

Oroszlán

Dolgozni nem szerető csillagjegyek

Nem rájuk mondják, hogy sztahanovista
(Fotó: Getty Images)

Lehet, meglepő, hogy az Oroszlán kezdi a sort ebben a listában, pedig neki is itt a helye. Az elvitathatatlan, hogy az Oroszlánoknak nagy álmaik vannak, és kifejezetten ambiciózusak. A gyakorlatban azonban már nem akarnak mindent megtenni céljaik elérése érdekében.

Azt akarják, hogy a dolgok egyszerűen az ölükbe hulljanak, pusztán azért, mert már a létezésük is épp elég csodálatos teljesítmény. Nem szeretik feszegetni a határaikat, inkább a kényelmes dolgokat díjazzák, ennek ellenére, mivel felsőbbrendűségi komplexussal rendelkeznek, és úgy érzik, megérdemlik a sikert, sokszor csalódhatnak.

Nyilas

A Nyilasok másképp látják az életet, mint a legtöbb ember. Azt vallják, hogy az életet élvezni kell. Azt gondolják, hogy az élet egy nagy kaland, és az embereknek egyszerűen szórakozniuk kell, könnyedén venni a dolgokat, ahelyett, hogy éjjel-nappal dolgoznának.

Persze, a sikerre a Nyilas is vágyik, és a tervei is nagyratörők lehetnek, hiszen eleve az eget célozza meg, de amikor a tettek mezejére kellene lépni, akkor már valahogy elég hamar elfogy a lendület.

Halak

Napi horoszkóp

Fotó: Pixabay

A Halak végtelenül romantikusak, és egy álomvilágban élnek. Nagyon művésziek, kreatívak és ötletesek, de a munka világában valahogy nem találják a helyüket, ők ennél sokkal szabadabb lelkek. Szeretik a könnyedséget, nem bírják a korlátokat, és a határidőket tekintve igazi művészfigurák.

Úgy érzik, hogy mivel tehetségesek, nem szabad megkövetelni tőlük semmilyen kemény munkát a céljaik elérése érdekében. De a sikert szomjazzák.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top