nlc.hu
Horoszkóp

Akaratos csillagjegyek

4 csillagjegy, akik mindig keresztülviszik az akaratukat – jobb, ha félreállsz!

Kompromisszum, engedékenység, belátás – ezeket a fogalmakat a következő csillagjegyek egyszerűen nem ismerik.

Végtelenül erős akaratú, bátor, kockázatot vállaló, de kifejezetten konok csillagjegyek következnek, akiknek nem érdemes az útjába állni. Ha egyszer valamit elhatároztak, azt véghez is viszik.

Akaratos csillagjegyek

Van, akinek nem érdemes az útjába állni
(Fotó: Getty Images)

Bika

A Bika a makacsság tökéletes megtestesítője. Határozott, kitartó, és döntéseit mindig maga hozza meg, köszöni szépen, de ehhez más tanácsára nincs szüksége. Ő az, aki még akkor is kitart az elképzelése mellett, ha mindenki más már feladta, és ez a hozzáállás sokszor ki is fizetődik. Makacssága a magánéletében és a munkája terén is megnyilvánul: nem szereti feladni a dolgokat, és addig dolgozik valamin, amíg meg nem javítja.

Oroszlán

Az Oroszlán szenvedélyes csillagjegy, aki 10 körömmel ragaszkodik a tervéhez. Makacs természete miatt képes új dolgokat, új területeket felfedezni, és megtörni a sztereotípiákat, hiszen a végletekig kitartó. De ez a viselkedés gyakran arra sarkallhatja, hogy ragaszkodjon egy bizonyos mintához, amitől csak nagyon nehezen tud eltérni.

Skorpió

A Skorpió kifejezetten intenzíven éli meg az érzelmeit, és akadályt nem ismerve menetel a céljai felé.  Ez a csillagjegy igazán elkötelezett és fáradhatatlanul dolgozik a céljai eléréséért, de mindennek az a hátulütője, hogy nem képes a változásra akkor sem, amikor már nagy szükség lenne rá. Emiatt pedig megrekedhet egy egészségtelen kapcsolatban és egy rossz munkahelyen is.

Kos

A tüzes, merész és bátor Kost a szenvedélyessége, lelkesedése miatt szeretjük. Az indulatait nehezen kordában tartó csillagjegy azonban kifejezetten makacs, és, ha azt érzékeli, hogy bárki megpróbálja megakadályozni a tervei megvalósításában, jobb, ha a másik felkészül az ütközetre. A Kos biztosan nem fog meghátrálni.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top