nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a korán kelés

Ezek a csillagjegyek imádnak korán kelni

Íme a zodiákus pacsirtái, akiknek egyáltalán nem jelent gondot, ha a korai órákban kell kipattanniuk az ágyból, sőt!

„Hajnalodik, kiugrom az ágyból” – szól a Micimackó főcímdala. A most következő négy csillagjegy szülötteinek pedig szintén ez az egyik jelmondata…

Ikrek

Az Ikreknek általában rengeteg dolguk van, vagy ha épp nincs, akkor tesznek róla, hogy legyen, így szívesen kelnek korán, hogy mindenre jusson elegendő idejük. Bár eleve nagyon kreatívak, a legjobb ötleteik mégis mindig a kora reggeli órákban támadnak, ezért úgy érzik, vétek lenne ezt a napszakot alvással tölteni. Még olyankor is előfordul, hogy korán kipattannak az ágyból, ha egyébként későn feküdtek le.

Bak

A Bakokról köztudott, hogy rendkívül fegyelmezettek, ahogy az is, hogy rengeteget és keményen dolgoznak, gyakorlatilag az egész életüket legfőképpen a munkájuknak rendelik alá. Az, hogy korán indítják a napot, számukra teljesen természetes, hiszen csak így tudják tartani a saját maguk számára megszabott ütemtervet. A korai ébredéssel jobban is fel tudnak készülni az adott nap kihívásaira, mintha például plusz fél órát, órát még alvással töltenének. Tisztában vannak azzal is, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezért éhgyomorra soha nem indulnak el otthonról. 

Korán kelés

Te is szeretsz korán kelni? (Illusztráció: Getty Images)

Oroszlán

Az Oroszlánok a korai kelést követően sokkal produktívabbak és jobban tudnak koncentrálni, mintha sokáig ágyban maradnának. Ezzel biztosítják be azt is, hogy ne halogassák a dolgokat, amire egyébiránt igencsak hajlamosak. Mivel szeretnek a középpontban lenni és született vezetők,  ezért életmódjukkal, szokásaikkal példát is akarnak mutatni másoknak, ebből adódóan pedig rosszallják, ha a hozzátartozóik, munkatársaik velük ellentétben utálják a korán kelést.

Rák

A Rákok hangulatemberek, akiket nagyban befolyásolnak az olyan körülmények is, mint például az időjárás vagy akár a napszakok változásai.  Jellemzően a kora reggeli órákban a legpozitívabbak, illetve a leginkább energikusak. Ilyenkor képesek a legtöbb feladatot elvégezni és a legjobb színvonalon teljesíteni, ha pedig ez megtörténik, nagy rá az esély, hogy az emelkedett hangulat akár egész napra kitart, így a jegy szülötteinek mindenképp megéri korán kelni.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top