nlc.hu
Horoszkóp

Könnyen félreismerhető csillagjegyek

Ezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb félreismerni

Ők azok az emberek, akik valójában nagyon mások, mint amilyennek a többség gondolja őket...

Van, aki így álcázza magát, más ettől is különbnek érzi magát és akad, aki csak nem képes elég egyértelműen kifejezni magát, ezért ismerik félre… 

Rák

A Rákokra jellemzőek az olykor kifejezetten gyakori és szélsőséges hangulatváltozások, amivel mások képtelenek lépést tartani, legtöbbször pedig éppen ez a velük kapcsolatos félreértések forrása. Kiszámíthatatlannak, sőt önzőnek is tűnhetnek ugyanis, miközben azonban csupán arról van szó, hogy elsősorban az érzelmeik irányítják őket és nem tudják, sőt nem is akarják véka alá rejteni. Ha őszintén meg akarsz ismerni egy Rákot, akkor tölts vele minél több időt! Így tárulnak fel előtted ugyanis a személyisége valódi árnyalatai.

Skorpió

A Skorpiókat titokzatos és bizalmatlan viselkedésük miatt ismerik félre. A jegy szülöttei ráadásul általában nem is tesznek semmit annak érdekében, hogy ez ne így történjen, sőt, voltaképpen kifejezetten élvezik, ha rejtélyesnek találják őket vagy ha egészen mást gondolnak róluk, mint amilyenek valójában. Intenzív és szenvedélyes személyiségek, akik imádnak harcolni, vállalják a konfliktusokat és céljaik elérése érdekében a manipuláció eszközeivel is előszeretettel élnek. Mindeközben nagyon is vágynak arra, hogy valaki feltörje a páncéljukat, ám  az igazi énjüket csak a legkitartóbb keveseknek mutatják meg.

KettősségKettősség

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntők általában másképp látják a világot, mint a többség. A személyiségük nagyon összetett, a gondolkodásuk szokatlan és gyakran követhetetlen, ez pedig rendszerint félreértésekhez vezet. Mivel lételemük a függetlenség, ráadásul büszkék is arra, hogy különböznek az átlagtól, nem is akarják feltétlenül mindenkivel megértetni magukat. Sőt! Úgy vélik, csak és kizárólag azok érdemlik meg, hogy értsék és megismerjék őket, akik képesek felemelkedni az ő szintjükre. 

Halak

A Halak szülöttei általában visszahúzódó emberek, akiknek életében a saját fantáziaviláguk a legmeghatározóbb. A valósághoz csak az elkerülhetetlen szálakon kapcsolódnak, ám az érzelmeiket, gondolataikat ilyenkor sem feltétlenül szavakkal, vagy egyértelmű jelzésekkel, inkább valamilyen művészibb, rejtjelesebb módon fejezik ki. A külvilág emiatt gyakran egyszerűen csak holdkórosnak titulálja őket. A megértésükhöz rengeteg türelemre, fokozott figyelemre és egyfajta beleérző képességre is szükség van.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top