nlc.hu
Horoszkóp

Milliárdosok csillagjegyei

Ezekben a csillagjegyekben született a legtöbb milliárdos

A világ leggazdagabb emberei körében néhány csillagjegy feltűnően gyakori. Rögtön eláruljuk, melyek ezek.

A brit UK Domain nevű üzleti tanácsadó oldal kutatást végzett azzal kapcsolatban, hogy vajon mely csillagjegy a leggyakoribb a világ leggazdagabb embereinek körében. A Forbes listáján szereplő első 250 legvagyonosabb ember csillagjegyét vizsgálták meg és arra jutottak, hogy a legtöbb milliárdos, szám szerint pontosan 27, a Mérleg jegyében született. Közöttük találjuk Ralph Lauren divattervezőt, Stefan Perssont, a H&M elnökét, Liliane Bettencourtot, a L’Oréal néhai főrészvényesét, és Alice Waltont, a Walmart örökösét is. 

A második leggyakoribb csillagjegy a szupergazdagok között, melyben a 250-ből 22-en születtek, a Halak. E jegy szülötte például Bernard Arnault, a LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton vezérigazgatója, Rupert Murdoch ausztrál-amerikai médiamágnás, és Michael Dell, a Dell Technologies alapító-vezérigazgatója is.

Elon Musk

Elon Musk a Rák jegyében született (Fotó: Britta Pedersen-Pool/Getty Images)

A lista harmadik helyén 20-20 milliárdossal holtversenyben áll a Rák, a Bika és az Oroszlán, mely jegyekben olyan személyiségek születtek, mint Richard Branson, a Virgin Group alapítója (Rák), Elon Musk, a SpaceX- és Tesla-alapítója (Rák), Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója (Bika),  Larry Ellison, az Oracle Corporation társalapítója és ügyvezető elnöke (Oroszlán) vagy Sergey Brin, a Google egyik alapító társtulajdonosa (Oroszlán).

16 milliárdos született a Skorpió, 15-15 a Kos, illetve az Ikrek, 12 a Vízöntő, 11 pedig a Szűz jegyében. A Nyilas és a Bak jegy viszont ritkább a milliárdosok körében, viszont érdekes módon a világ leggazdagabb embere, Jeff Bezos közöttük van, ő ugyanis január 12-én született, vagyis Bak jegyű.

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top