nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az osztozkodás

Ezek a csillagjegyek utálnak osztozkodni

Akadnak, akiket a színtiszta önzés, másokat viszont a bizalmatlanság vagy épp a praktikus gondolkodásmód tart vissza attól, hogy osztozkodjanak...

Legyen szó akár érzelmekről vagy tárgyi javakról, a most következő csillagjegyek szülöttei szívesebben tartják meg teljes egészében saját maguknak azt, amijük van…

Kos

Amit a Kosok meg akarnak szerezni, azt kifogyhatatlan akaraterejüknek és állhatatosságuknak az esetek többségében meg is szerzik. Ezek után azonban nem szívesen osztozkodnak rajta másokkal. Szilárd meggyőződésük, hogy amiért ők küzdöttek meg, annak a gyümölcse is csak és kizárólag őket illeti meg, legyen szó akár anyagi javakról, elért eredményekről vagy akár más emberek figyelméről. Mindig találnak indokot arra, miért mondjanak nemet az osztozkodásra, még olyankor is, amikor pedig akár nagyvonalúak is lehetnének. 

Skorpió

A Skorpió szülötteit elsősorban bizalmatlanság tartja vissza attól, hogy képesek legyenek osztozkodni.  Félnek attól, hogy ha megtennék, akkor kiszolgáltatottá válnának, elveszítenék a kontrollt és kihasználnák őket. Épp ezért inkább szigorúan elzárkóznak az osztozkodás mindenféle formájától, ami miatt a külvilág számára bizony könnyen tűnhetnek ridegnek, szívtelennek és önzőnek is. Mindezzel pedig egyfajta ördögi körbe kerülnek, mivel ezáltal még inkább elszigetelődnek másoktól.

Önzés, külön kassza

Osztozkodás? Szó sem lehet róla! (Illusztráció: Getty Images)

Bak

A Bakok hűvös következetességgel és kemény munkával érik el a céljaikat. Ugyanígy hideg fejjel és praktikusan gondolkodnak a osztozkodás kérdésében is. Ha nem látnak – márpedig az esetek többségében ez a helyzet – logikus okot arra, hogy miért kellene egy adott dolgot megosztaniuk másokkal, akkor bizony nem osztják meg és kész. Nincs apelláta. Ők azok, akik egy komoly kapcsolatban is sokáig inkább a különélést preferálják, de még egy házasságban is megtartják a külön kasszát, még akkor is, ha ezzel esetleg ők járnak rosszabbul. Maximálisan korrektek ugyanis abban, hogy amire ők maguk nem hajlandók, azt a másik féltől sem várják el. 

Oroszlán

Az Oroszlánok számára létszükséglet, hogy folyamatosan a középpontban lehessenek és a reflektorfényt nem hajlandók megosztani senkivel. Ahogy lényegében semmi mást sem. A magabiztosságuk és az önzésük nem ismer határokat és a legkevésbé sem érzik magukat kellemetlenül attól sem, ha a környezetük ezt rosszalja. Sőt, ettől csak még inkább igazolva látják azt a vélekedésüket, hogy különbek másoknál, így osztozkodni voltaképpen lealacsonyító lenne a számukra.  

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top