nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a káosz

Ezek a csillagjegyek kezelik legjobban a káoszt

Akadnak, akik egyszerűen csak átlátják, másokat viszont még inspirál is az összevisszaság. Csillagjegyek, akik minden körülmények között urai a káosznak.

A zseni átlát a káoszon – tartja a mondás. Ebben az ártelemben pedig a most következő négy csillagjegy szülöttei valóban zsenik.

Bak

A Bakok higgadtak és realisták, mindemellett alapvetően pesszimisták is, így mindig, mindenre fel vannak készülve, így arra is, ha egy hatalmas káosz közepén találják magukat. Az összevisszaságot sosem maguk generálják és igyekeznek is elkerülni, azonban nem rettennek meg attól sem, ha kezelniük kell. Hideg fejjel mérik fel a helyzetet, majd mindenféle kapkodás nélkül, módszeresen találják meg a lehető legrövidebb és legpraktikusabb utat a megoldáshoz.

Vízöntő

A Vízöntők a káoszra legkevésbé sem problémaként, sokkal inkább lehetséges inspirációforrásként tekintenek. Bölcsességüknek és kreativitásuknak köszönhetően ugyanis nem csupán könnyedén átlátják a legzavarosabb szituációt is, de azok újszerű, gyakran egészen szokatlan ötleteket generálnak bennük, melyekből aztán nem csak az adott helyzetben, de akár hosszabb távon is képesek profitálni. 

Káosz

Átlátsz a káoszon? (Illusztráció: Getty Images)

Mérleg

A Mérleg mindig az egyensúlyra törekszik, aminek a megteremtéséhez született érzéke van. A káoszt először mindig érzelmileg élik meg, majd dolgozzák fel, ezután következik csak a logika és a gyakorlati lépések. Éppen ezért a jegy szülötteinek problémamegoldási stratégiái hektikusnak, elsőre akár működésképtelennek is tűnhetnek, mégis érdemes megbízni bennük, ugyanis még akkor is tudják, hogy mit csinálnak, amikor a külső szemlélő számára nagyon nem úgy fest.

Szűz

A Szüzek született problémamegoldók. Lételemük, hogy minden alaposan elemezzenek, mindemellett a segítőkészség is jellemző rájuk, ezeknek a képességeiknek pedig nagy hasznát veszik abban az esetben, ha épp elszabadulóban van a káosz. Óvatosan, mégis a helyzetnek megfelelően cselekednek és nem csupán azt nem hagyják, hogy a saját fejük felett összecsapjanak a hullámok, de ők azok, akik másokat is kirángatnak a zavaros vízből.

via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top