nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyekhez illő hobbik

Ezek a hobbik illenek hozzád a csillagjegyed szerint

Szeretnél valami igazán érdekes hobbit, ami kikapcsol, feltölt, és jól érzed magad közben? Segítünk, hogy rátalálj!

https://www.astroyogi.com/articles/favorite-hobbies-of-each-zodiac-sign.aspx

Kos

A Kos energikus és aktív, jól illenek hozzá a szabadtéri játékok, sportok. Szereti a reflektorfényt, így kifejezetten tetszik neki, ha kitűnhet a tömegből, így bármilyen csapatsport jó döntés a számára.

Hobbik csillagjegyekhez

Hozzád melyik hobbi illik?
Fotó: Getty Images

Bika

A festészet, a zene, az éneklés és a kertészkedés olyan tevékenységek, amik sok szorgalmat, odaadást igényelnek. Ez vonzza leginkább a Bikát, és mivel szereti a szépet, szívesen tölt időt azzal, hogy tökélyre fejlessze a tudását.

Ikrek

Az Ikrek kifejezetten társasági emberek, de egyszerre egy dologgal foglalkozni nekik túl unalmas. Szeretnek mindig újat tanulni, így egy tanfolyam, egy új sport kipróbálása tökéletes hobbi lehet – persze, csak párhuzamosan, egymás mellett.

Rák

Az introvertált Rák a magányos tevékenységeket részesíti előnyben. A főzés, a kertészkedés, vagy a háza kidekorálása abszolút kikapcsolja, és feltölti a Rákot, ilyenkor nem kell senkihez sem alkalmazkodnia.

Oroszlán

A magabiztos Oroszlánhoz a tánc éppúgy közel állhat, mint a festés vagy egyszerűen a zenehallgatás. Mivel igényli a társaságot, a legjobb hobbi számára az, ahol meg tudja mutatni magát: egy tánctanfolyam erre tökéletes.

Szűz

A Szűz intelligens és elemző személyiségéhez a szellemi hobbik illenek. Minden olyan tevékenység, ami táplálja végtelen szellemi energiáját jó döntés. Egy tanfolyam, egy izgalmas könyv, de akár a sakk is szuper kikapcsolódás lehet a számára.

Mérleg

A Mérleg kifejezetten sokoldalú, imád utazni, társaságba járni, de a magányos tevékenységeket is szeretni. Az utazás, a főzés éppúgy feltöltheti a Mérleget, mint egy az, ha új zenéket fedez fel.

Skorpió

Az erős akaratú Skorpió – a Rákhoz hasonlóan – inkább a magányos hobbikat részesíti előnyben. A jóga, a meditáció kikapcsolja, de szívesen megy egyedül vásárolni is, kifejezetten megnyugtatja.

Nyilas

A Nyilas hiperaktív, mindig mozgásban van. Bármi, amihez fel tudja használni az energiáját, tökéletes a számára. Mivel segítőkész, a sport mellett az önkénteskedés is jó alternatíva lehet neki.

Bak

A Bakok jobban szeretik azokat a hobbikat, amelyeket otthonuk békéjében lehet megvalósítani. A főzés és a kézműveskedés nekik való, mert el tudnak mélyedni közben, és ilyenkor szinte megszűnik a világ számukra.

Vízöntő

Bármi, ami stimulálja az elméjét, az vonzza a Vízöntőt. Imádja a legújabb technológiai megoldásokat, és általában vonzódik minden olyan ritka tevékenységhez, mint a sziklamászás, és az extrém sportok.

Halak 

A Halak érzékeny és kreatív, képzeletének nincsenek korlátai. A filmnézés, a tévé és a romantikus könyvek kikapcsolják. A vízi sportokban is megtalálhatják a számításaikat: az úszás, a szörfözés és a vitorlázás nekik való.
 
via

Még több ezo, ismerd meg jobban a csillagjegyeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top