nlc.hu
Horoszkóp

3 szexre éhes csillagjegy

Ezek a csillagjegyek minden lehetőséget megragadnak a hancúrozásra

Vannak, akiknek folyton a szexen jár a fejük. És vannak azok is, akik bármikor cselekszenek, ha alkalom adódik.

Csodálattal vegyes irigységgel nézik a társaik, ahogy ezek a csillagjegyek könnyedén csavarnak az ujjuk köré bárkit. A szex számukra szórakozás, a lehetőségek tárháza, bármikor szenvedélyes kalandba bonyolódnak, amikor éppen úgy tartja a kedvük. De nekik tulajdonképpen mindig úgy tartja a kedvük.

férfit csókoló szexi nő

Fotó: Pixabay

A kíváncsi Ikrek

Mindenre nyitott és nagyon érdeklődő. Ha egy lehetséges partner valami újdonságot ígér, az Ikrek nem habozik, szívesen hagyja ott a társaságot néhány pásztoróra reményében. A nagy kalandvágynak sajnos ára is van. Az Ikrek hajlamos a hűtlenségre, annyira hajtja a vére. Amíg csak flörtöl a párja mellett, nincsen gond. De ki tudja, mikor ér véget a flört, és mikor kezdődik nála egy párhuzamos kaland.

A szorgalmas Nyilas

Fél az elköteleződéstől, és a felelősségtől is. Későn vág bele egy tartós kapcsolatba, inkább szorgalmasan gyűjti a trófeákat. Imád szórakozni, könnyen ismerkedik, és nem okoz gondot neki az sem, hogy nem sokkal ezután az ágyban találj magát. Egyszerre több vasat tart a tűzben, ügyesen lavírozva a kalandok, felháborodott és megbántott egyéjszakás szerelmek között is.

A szenvedélyes Skorpió

A csillagjegyek szexszimbóluma, szenvedélyes szerető. Bármikor készen áll a testi szerelemre, csillapíthatatlan vágya magával sodorja a partnereit. Vonzó személyiség, viszont az Ikrekkel és Nyilassal szemben ő hűséges társ, érzékeny partner. Előfordulhat, hogy többeknek elcsavarja a fejét, de miután választott, azzal a valakivel jut el a mennyekbe, és tovább.

(via herway)

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top