nlc.hu
Horoszkóp

A forrófejű Kos néha migrénnel küzd

Így teszik magukat beteggé a tűz csillagjegyek

Már az ókori orvoslás is felismerte, hogy lelki terheink miként betegítik meg a testet. Dolgozz rajta, hogy érzelmi gondjaid ne tehessenek beteggé!

A psziché, azaz a lélek és a szóma, azaz a test közös bajait nevezik pszichoszomatikus megbetegedésnek. Ilyenkor a lelki gondokat olyannyira nem tudja feldolgozni valaki, hogy az hatással lesz a testi egészségére is. Aki mindent a szívére vesz, annak ténylegesen szívproblémái alakulhatnak ki. Ha tűz elemű a csillagjegyed, főleg ezekre a testrészekre ügyelj!

lakókocsis vakáció

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Fej, haj, arcbőr
Hirtelen haragú vagy, és akaratos. Előbbitől a társas kapcsolataid szenvedhetnek csorbát, ez utóbbi pedig jó is lehetne, ha nem vinnéd túlzásba. A forrófejű jelző a problémákat jelzi előre: migrén, problémás arcbőr, hajhullás mutatja, ha nem tudod helyén kezelni a dolgokat. Mozogj sokat, és tanulj meg relaxálni, ellazulni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Felsőtest, törzs
Bátran állsz ki másokért, magadért, és nem esik nehezedre sokak előtt szerepelned sem. Belül mégis sokszor szorongsz, és nem vagy annyira magabiztos, mint ahogy látszik. Ez csapódik le, ha mellkasi szorítás, vagy a törzsedben lévő feszültség jelentkezik. Mellkasnyitó jógapózok, a szeretteid társasága lesz a gyógyszered.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Máj, derék
Nyughatatlan kalandvágyad könnyen túlzásba csap, és az elvakult optimizmus is néha fájdalmas véget ér. Deréktáji panaszok, májproblémák jelzik, ha már nagyon nem bírja a tested a terheket. Pihenj többet, sportolj néha kevésbé megterhelő módon, és meditálj a természetben.

(via mindsjournal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top