nlc.hu
Horoszkóp

A Rák mindent a szívére vesz

Így betegítik meg magukat a víz elemű csillagjegyek

Minden csillagjegyhez kapcsolódnak testrészek, amikre jobban kell ügyelniük, mint a többieknek. A feldolgozatlan érzelmek ezeknél jelentkeznek elsőként.

A csillagjegyedre jellemző tulajdonságaid testileg is hatással vannak rád. A feldolgozatlan lelki problémák egy idő után valódi tüneteket okoznak. Vannak alkalmasabb időszakok a magadba tekintéshez, de soha nincs késő elkezdeni a változást.

türkizkék vízen supos pár

Fotó: Unsplash

Rák: mellkas, szív

Érzelmes vagy, aki képes szinte a fájdalomig átélni mások gondjait. Magadba szívod az érzelmeiket, és nem tudod feldolgozni – hiszen igazából nem is hozzád tartoznak. Szabadulj meg tőlük, mellkasi- és szívproblémákat okozhat, ha nem teszed. Jógázz, meditálj, menj a szabadba! Tanulj meg helyesen lélegezni, elengedni, ami felesleges.

Skorpió: nemi szervek

A féltékenységed és a hirtelen haragod, azaz az indulatkezelés betegíthet meg. Szenvedélyes vagy, ami remek energia, de tanuld meg kontrollálni! Ha nem teszed, az szexuális problémákhoz vezethet szervileg, ami depresszióba sodor. Külön-külön is terhelő lehet, együtt még inkább. A víz a csodaszered. Ússz, sétálj vízparton, de hosszú, lazító fürdők is hatásosak.

Halak: fej, elme

Hajlamos vagy teljesen a fantáziavilágodba fordulni, ilyenkor elutasítasz másokat. Mentális zavarok jelentkezhetnek, ahogy elveszíted a valóságot, de enyhébb esetben migrén, fejfájás gyötör. A meditáció nagy segítségedre lehet, de lazítsd el a vállat, nyakat. Tornázz, jógázz, és próbálj ki pár masszázsfajtát, hogy rátalálj, mi teszi a legjobbat neked.

via

Ez is érdekelhet kristály Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top