nlc.hu
Horoszkóp

A Bika féktelenné válik a csalódástól

Így dolgozza fel a csalódást 3 csillagjegy

Mit teszel, amikor valami nagyon rossz történik veled? Dühöngsz, sírsz, vagy van különleges módszered? Ezeknek a csillagjegyeknek ilyenkor támogatásra van szüksége.

Sokfélék vagyunk, és sokféleképp dolgozzuk fel életünk történéseit. Vannak bizonyos szokásaink, sablonjaink, hogy miként reagálunk adott helyzetben. Mindegy, hogy szerelmi csalódás, vagy egy elveszített állás, vagy csak egy rossz nap rossz helyzetei. Van, aki kinyit egy üveg bort, de van, aki futni megy, hogy levezesse a feszültséget. Ezeknek a csillagjegyeknek könnyen kicsúszik a talaj a lábuk alól.

futó nő naplementében

Fotó: Unsplash

Bika: étel, ital tivornyák

Híresen szereti a hasát, normál helyzetekben az ízekre és az élvezetre összpontosít. De amikor csalódás éri, egyszeriben elveszíti a mértéket. Súlyos habzsolások és italozások veszik kezdetét, amikor úgy érzi, már soha nem lesz semmi a régi. Segíts neki talpra állni, legyél ott a bajban. Amint biztonságban érzi magát, visszatér önmagához.

Halak: valóságból álom

Ahogy a strucc homokba dugja a fejét, a Halak úgy menekül az álomvilágába a csúnya valóság elől. A múltba réved, és néha még gondoskodni is elfelejt magáról. Kérd a segítségét! Amikor valaki bajban van, bekapcsolnak az ösztönei. Lassan kimászik  saját bánatából, mert másokon segíteni számára mindig az első helyen van.

Bak: munkába temetve

A munka mindig első helyen van számára, de a problémák elől végképp előszeretettel menekül oda. Minden más háttérbe szorul, egyre kevesebbet látják a barátai, a családja. Mivel ezek számára fontos értékek, a lelkiismeretére próbálj hatni. Amint felfogja, hogy elveszítheti ezeket, elkezd harmóniát teremteni az élete különböző területein.

Kos: izomból felejt

A Kos fizikai munkával próbálja feldolgozni az erőteljes érzelmeket. Minél többet sportol, annál kevesebbet beszél a gondjairól. Mániákusan veti bele magát a testedzésbe, de nem fittebb lesz tőle, hanem kimerültebb: a lelki gondok emésztik tovább. Hívd el egy baráti beszélgetésre, és nyisd fel a szemét. Akármennyit fut, a gondok elől nem menekül. Nézzen szembe velük!

(via Herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top