nlc.hu
Horoszkóp

Könyvek csillagjegyek szerint

Ilyen könyvek illenek hozzád a csillagjegyed szerint

Végre, itt a jó idő, fogd a plédedet, menj ki a szabad levegőre, és vigyél magaddal egy szuper könyvet! Segítünk, hogy milyen könyv illik hozzád a csillagjegyed szerint.

Akár az erkélyeden, akár egy parkban, egy árnyat adó fa alatt, vagy a strandon: egy izgalmas könyv kikapcsol, feltölt, és varázslatos élményekkel ajándékozhat meg. Ha nyárra keresel könyvet, segítünk, hogy megtaláld a neked valót a csillagjegyed szerint!

Könyvek nyárra csillagjegy szerint

Egy jó könyv nyárra? (Fotó: Getty Images)

Kos

A merész és határozott Kos szereti az izgalmakat, a fordulatos és pörgős eseményeket, így a könyvekben sem a romantikus lányregények azok, amik lekötik a figyelmét. Szereti a szokatlan, új dolgokat, a csavaros történeteket, ezért egy jó krimi vagy a sci-fi a neki való.

Bika

A Bika a megbízhatóságot mindennél többre értékeli, ő az, aki a változatosság helyett a stabilitást, a jól megszokottat részesíti előnyben. Éppen ezért imádja újraolvasni a kedvenc könyveit, de azokat a regényeket is szereti, amik a régi korokban játszódnak, és rendszerint már előre kiszámítható a happy end.

Ikrek

A kíváncsi Ikrek jóformán bármilyen könyvbe belelapoz, de tény, hogy nem mindegyik köti le. A kétarcú csillagjegy a hangulatához mérten választ könyvet is: könnyen előfordulhat, hogy egyik nap még egy drámát olvas, a következő napon már egy komédiát.

Rák

Ha egy Rákot látsz olvasni, szinte biztos lehetsz benne, hogy az a könyv, amit a kezében fog, a romantikus szálakat sem mellőzi. Az intuitív Rák számára fontosak az emberi kapcsolatok, így a könyvekben is azokat részesíti előnyben, amik érzelemgazdagok.

Oroszlán

A kreatív és merész Oroszlán imádja a drámákat, a látványos, monumentális alkotásokat. Egy hosszú könyv számára maga a mennyország – persze, csak akkor, ha uralkodó családokról, luxusról vagy szokatlan és újszerű történetről van szó. A lényeg, hogy valamiben különleges legyen a könyv.

Szűz

A Szűz tudásszomja kifejezetten nagy, így a könyvek terén is azokat szereti, amik nemcsak szórakoztatják, de tanítják is valamire. Az életrajzi könyvek, vagy a valóságon alapuló regények az ő terepe, szinte falja ezeket a könyveket.

Mérleg

Az egyensúlyra törekvő Mérleg nem vágyik a drámára, inkább a kiegyensúlyozottságot keresi a kikapcsolódásban is. Ha a történetben van negatív cselekményszál, jelen kell lennie a pozitívnak is, máskülönben könnyen abbahagyhatja az olvasást a Mérleg.

Skorpió

Az érzelemgazdag Skorpiók mindig nyerni szeretnének, és a könyvekben is a sikertörténeteket elbeszélő sztorikat szeretik. Az igazságért harcoló, a sokszor kilátástalan helyzetből a siker ranglétráján magukat felküzdő hősökért rajonganak.

Nyilas

A szenvedélyes és kalandos Nyilas kifejezetten szereti a misztikus regényeket, de élvezi a komédiákat is. A Nyilas alapjáraton nagyon jó kedélyű jegy, így magában is könnyedén elnevetgél egy könyvön, élénk fantáziája miatt pedig kifejezetten élvezi a sci-fiket.

Bak

A tanulni szerető Bak nagyra becsüli a régi nagy klasszikusokat, és a könyvtárában is egészen biztosan rengeteg alapművet találsz. Amikor új könyvet választ, az elsődleges szempont nála az, hogy valamit hozzátegyen a tudásához, így a történelmi regények és az önképző könyvek is neki valók.

Vízöntő

A segítőszándékáról híres Vízöntő szereti, ha a könyv, amit olvas a lelkére is hat. Minden olyan téma, ami az emberi élet viszontagságairól, érzelmekről – jókról és rosszakról egyaránt – szól, akár egy valósághű emlékirat beszippantja ezt a csillagjegyet.

Halak

A Halak az összetett, csavaros történetek rabja. Az olyan könyveket szereti, amiken már előre agyalhat, gondolkozhat, hogy vajon mi lesz a vége. Imádja a váratlan fordulatokat, a krimik pont neki való nyári olvasmányok.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top