nlc.hu
Horoszkóp

Ígérgető csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek folyton csak ígérgetnek

A lelkes, a manipulatív, a segítőkész és a könnyelmű. Csillagjegyek, melyeknek nagyon megy az ígérgetés, az ígéretek beváltása azonban már annál kevésbé.

Az üres ígérgetés az egyik legbosszantóbb emberi megnyilvánulás. A most következő négy csillagjegy szülötteire pedig különösen jellemző, igaz, nem mindenkinél rossz szándékból…

Kos

Amikor a Kosok megígérnek valamit, még maguk is őszintén meg vannak győződve arról, hogy be fogják tartani. Azonban általában nem gondlják át pontosan, hogy egy-egy ígéret betartása pontosan mivel is jár, ráadásul a lelkesedésüket is könnyedén elvesztik, különösen, ha nehézségekkel találják szembe magukat. Épp ezért ilyenkor inkább kihátrálnak a feladatból vagy legalábbis a listájuk végére teszik, ahova aztán valahogy soha nem jutnak el.

Vízöntő

A Vízöntők az ígéretekre egyfajta „valutaként” tekintenek. Gyakran használják az  ígéreteket manipulációra, hogy megszerezzenek valamit, amit akarnak. Nagyon meggyőzően tudnak egyébként ígérgetni, ám sok esetben már ilyenkor pontosan tudják, hogy eszük ágában sincs tartani magukat az ígéreteikhez. Ha pedig nyomást gyakorolnak rájuk, hogy tegyék meg, jellemzően még azokat az ígéreteket sem tartják be, melyeket egyébként szándékukban állt volna.

Beszélgetés

Ígérgetsz. De be is tartod? (Illusztráció: Getty Images)

Halak

A Halak jegy szülötteiben annyira erős a segítőkészség, hogy egyszerűen képtelenek nemet mondani, legtöbbször pedig ebből adódóan tesznek olyan ígéreteket, melyeket végül mégsem tudnak betartani. A szándék pedig nagyon is megvan bennük, egész egyszerűen azonban túlvállalják magukat, egyrészt az ígéretek mennyiségét illetően, másrészt pedig abban a tekintetben, hogy rosszul mérik fel,  van-e egyáltalán bármiféle lehetőségük, hatalmuk, képességük vagy tudásuk az adott ígéret beváltásához.

Ikrek

Az Ikrek szülöttei rendszerint azért tesznek igen könnyelműen ígéreteket, mert tartanak attól, hogy mások azt hiszik, cserben hagyják őket. Ilyenkor általában még szándékukban is áll betartani az ígéretet, azonban a megvalósításba már ritkábban fognak bele, vagy időközben forgácsolódnak szét az energiáik és félúton feladják, majd menekülőre fogják. 

 via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top