nlc.hu
Horoszkóp

Beképzelt csillagjegyek

4 csillagjegy, aki túl sokat képzel magáról

A pávák hozzájuk képest szerények és visszafogottak – ezek a csillagjegyek a szerénységet még csak hírből sem ismerik. Állj félre az útból, mert töménytelen mennyiségű önbizalom következik!
Beképzeld csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek kétszer is sorba álltak, amikor az önbizalmat osztották, sőt, volt, aki még többet is repetázott. Annyi biztos, hogy nem sokat gondolkoznak, ha arra kell válaszolniuk, ki a legokosabb, a legszebb és a legtökéletesebb a környezetükben: egészen nyilvánvaló számukra az, hogy ők.

Kos

A Kos makacsságát egy dolog szárnyalja csak túl: az önbizalma. Szeret a saját feje után menni, így, ha valamit eltervez, azt olyan elszántan igyekszik megvalósítani, hogy nemigen jut eszébe senkinek sem az útjába állni. A Kos az a csillagjegy, aki még akkor is belevág egy új dologba, amikor a környezete kifejezetten kockázatosnak tartja, mert biztos benne, hogy ha másnak nem is, de neki sikerülni fog. De nem mindig képes átlátni a dolgokat, így a megalapozatlan önbizalom a visszájára is fordulhat.

Bika

A Bika imádja a fényűzést, a minőségi dolgokat, és meg is van arról győződve, hogy neki mindenből a legjobb jár. A kényelem és az esztétikum kifejezetten fontos a számára, így előszeretettel vesz fel márkás ruhákat, imádja a szép kocsikat és a lakása sem csak a funkcionalitást szolgálja. Persze ezért sok mindent meg is tesz, de azt, akinek nem futotta annyira, mint neki, nem biztos, hogy egy szinten kezeli magával, amit lehetetlenség nem észrevenni.

Oroszlán

Az Oroszlán igényli, hogy elismerjék, sőt, inkább arra van szüksége, hogy csodálják. Habár ez a csillagjegy is dolgos, nem is igazán a tettei, az eredményei miatt várja el a csodálatot – számára magától értetődik, hogy már a puszta létezése is ajándék a világnak. Imád a figyelem középpontjában lenni, VIP kiszolgálásban részesülni, bárhol, bármikor. Sőt, hajlamos megsértődni, ha nem kap valamivel többet, jobbat, mint más – csak úgy, alanyi jogon.

Rák

A szuper érzékeny Rák imád tanulni, szereti a művészetet, és gyakran úgy érzi, ő egy igazán különleges ember, aki senkihez sem hasonlítható. Szeret elmélyülni az érzéseiben, a cselekedetei rendszerint érzelem vezéreltek, és, ha valaki nem hajlandó az ő érdekeit, igényeit szem előtt tartani (és ezzel együtt a sajátjait háttérbe szorítani), akkor látványosan megsértődik. A Rák minden érzelmet maximálisan megél, és ami másnak túlzásnak tűnik, neki az a mindennapi élet természetes rendje.

via

Még több horoszkóp!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top