nlc.hu
Horoszkóp

Önimádó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb önimádók

Emlékszel Törpojácára a Hupikék Törpikékből? A következő csillagjegyekhez képest ő a kanyarban sincs, ha az önimádatot nézzük!

Ha önimádatról van szó, ezek a csillagjegyek nem kispályások! Ők azok, akik mindenben előnyt szeretnének élvezni, és egy dologra mindig van idejük: magukra.

Önimádó csillagjegyek

Náluk fontosabb nem létezik!
(Fotó: Getty Images)

Bika

Egy Bikával nem érdemes vitatkoznod, úgysem lesz igazad – akkor sem, ha egyébként te látod helyesen a dolgokat. A Bika kitartó, és meg van győződve arról, hogy az elméje mindenki másénál pallérozottabb, és addig nem hagy békén, amíg meg nem győz. Mivel magát bárki másnál többre tartja, ezért, ha nem életbe vágóan fontos a téma, jobban teszed, ha ráhagyod a dolgokat.

Oroszlán

Az erősen énközpontú Oroszlán szomjazza a figyelmet, amit rendszerint meg is kap, ha pedig valamiért mégsem, tesz azért, hogy minden tekintet rá irányuljon. Élvezi, ha középpontban lehet, imádja, ha dicsérik, és el is várja – mint ahogy azt is, hogy a Föld körülötte forogjon. Tegyük hozzá, ha elhalmozod bókokkal, nagyvonalúan meghálálja.

Kos

A Kos a legkevésbé empatikus csillagjegy. El van telve önmagától, mindig, mindent ő tud a legjobban, mindenki más hozzá képest amatőr – legalábbis a Kos fejében ez van. Tévedhetetlennek gondolja magát, és soha nem fogja beismerni, ha hibázott. Mentségére legyen mondva, ez a fajta makacssága alkalmassá teszi arra, hogy szinte bármit kiharcoljon a családja számára vagy a munkahelyén.

Nyilas

A Nyilas konfrontatív csillagjegy, de nem azért, mert szeret kötözködni, egyszerűen csak szereti ütköztetni a különböző véleményeket, és azt is imádja, ha közben rá irányul a figyelem. A Nyilas imádja hallatni a hangját, kell neki a hallgatóközönség, de cserébe legalább szórakoztató és megnevettet.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top