nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik jól bánnak a pénzzel

Ezek a csillagjegyek zseniálisan bánnak a pénzzel

A következetes, az innovatív, a szorgalmas és a luxusimádó. Négy csillagjegy, akik más és más motivációk mentén ugyan, de ösztönös érzékkel kezelik a pénzt.

A most következő négy csillagjegy szülöttei szinte vonzzák a pénzt és azt is nagyon jól tudják, hogy mit kezdjenek vele…

Bak

A Bak jegy szülöttei pontosan tisztában vannak a ténnyel, hogy semmi nincs ingyen. Keményen és következetesen dolgoznak, illetve építenek karriert, amiben a szakmai sikerek mellett az anyagi javak is motiválják őket. Amilyen fegyelmezetten keresik a pénzt, ugyanolyan fegyelmezetten is bánnak vele. Még ha meg is tehetnék, akkor sem költenek felesleges dolgokra, mindig alaposan megfontolják, hogy mire és mekkora összeget adnak ki. A vásárlásaik során elsősorban a praktikumot, a minőséget és a tartósságot tartják szem előtt.

Vízöntő

A Vízöntők számára a szabadság és a függetlenség anyagi értelemben véve is rendkívül fontos. Szokatlan, innovatív gondolkodásmódjuknak és merészségüknek köszönhetően pedig rendszerint meg is találják a módját annak, hogyan teremtsék meg maguknak az anyagi jólétet. A pénz a kezeik között állandó mozgásban van, arra azonban odafigyelnek, hogy egy részét mindig visszaforgassák az újabb és újabb ötleteik megvalósításába, melyek aztán újabb anyagi gyarapodáshoz vezetnek.

Pénz, spórolás

Fotó:Getty Images

Szűz

A Szűz jegy szülötteit ugyan nem kifejezetten motiválják az anyagi sikerek, azonban aprólékos, perfekcionista hozzáállásuknak és szorgalmas munkájuknak köszönhetően előbb-utóbb mégis megtalálja őket a pénz. A legkevésbé sem hozza azonban lázba őket, hogy a vagyonukkal felvágjanak mások előtt, így általában ők azok az emberek, akikről csupán külsőségek alapján képtelenség megállapítani, hogy valójában milyen is az anyagi helyzetük.

Mérleg

 A Mérlegek odavannak a fényűzésért és bár messze nem olyan szorgalmasak, mint a Föld jegyek, ám személyes varázsuknak és kreativitásuknak köszönhetően általában mégis utat találnak a jólét felé. Amilyen könnyen keresik, olyan könnyen költik is a pénzt, ha tehetik, még luxuscikkekre sem sajnálják. Ugyanakkor arra mindig odafigyelnek, hogy a bevételeik és a kiadásaik egyensúlyban maradjanak és soha egy fillérrel se adósodjanak el.

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top