nlc.hu
Horoszkóp

A legaktívabb csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek soha nem lustálkodnak – ők azok, akik mindig tettre készek

Vannak csillagjegyek, akik kétszer álltak sorba, amikor a motivációt osztották. Ők azok, akik mindig csinálnak valamit, soha nem lustálkodnak.

A legtöbben ismerünk olyan embereket, akik még a szabadidejükben is aktívak, és a pihenés jóformán ismeretlen a számukra. A következő csillagjegyek a legtevékenyebbek, és mindig duzzadnak a tettvágytól.

Szűz

A Szűz igazi munkamániás, és azon kevesek közé tartozik, aki soha nem lógatja a lábát. Ő az, akinek nem elég az, ha a dolgok egyszerűen csak jól mennek, inkább akkor elégedett, ha minden tökéletesen alakul. Nehezen mond nemet, és ha valamire megkérik, biztos, hogy addig nem nyugszik, amíg az adott feladatot kifogástalanul el nem végzi.

A legtevékenyebb csillagjegyek

A “nem csinálok semmit” mondat számukra ismeretlen
(Fotó: Getty Images)

Bak

A hatékonyság és a munkamorál szempontjából a Szűzzel vetekedő Bak sem szeret lustálkodni. Nemcsak elvégzi, de kedveli is a kemény munkát, hiszen úgy tartja, csak így lehet sikeres. Az ambiciózus Bak számára nincs lehetetlen, és a szabadidejét is rendszerint tevékenyen tölti.

Kos

A Kos az egyik legmotiváltabb jegy, ő az, akit nem kell külön noszogatni, mindig tettre kész. A motivációja belülről fakad, a halogatás számára ismeretlen fogalom, mindig mindent azonnal el akar intézni. Ha a tettek emberéről beszélünk, a Kos egészen biztosan az egyik legjobb példa rá.

Skorpió

A Skorpió kifejezetten igényes mindenre, amit kiad a kezéből: legyen az a munkája vagy bármi, amit a szabadidejében szívességből csinál. Habár a lelkesedése és az energiája erősen függ az aktuális érzelmi állapotától, alapjáraton elszánt, és jól teljesít. Szereti és igényli is azt, hogy ő irányítsa a dolgokat, akkor is, ha ez plusz energiabefektetéssel jár.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top