nlc.hu
Horoszkóp

Így élik túl a bezártságot a föld jegyűek

Csak semmi hiszti, kövesd a Szűz módszerét!

Ha valaki nem pánikol, az a Szűz. Mindenre van egy jól kidolgozott rendszere, idővel, térrel, gyerekekkel, munkával is zseniálisan zsonglőrködik.

Csodálatra méltó, amikor valaki a legreménytelenebb helyzetet is átlátja, és rendszert farag belőle. Ilyen a föld csillagjegyek egyike, a Szűz. Nem kell egyből olyan magasra tenni a lécet, mint ő, de rendszerezésből, szervezésből rengeteget tanulhatunk tőle.

baba home office anyuka laptopozik

Fotó: Unsplash

Bika (április 19. – május 20.)

A praktikus Bika nyugodtan intézi a készülődést. Fejben már összeállt neki, hogyan lesz a legegyszerűbb megfőzni, gyerekeket szórakoztatni és az otthoni sulit és munkát is teljesíteni. Nála nem lesz káosz, idegeskedés – ráadásul erősen uralkodik az érzelmein is. Mivel alapból érzékeny, akármilyen kemény is valójában, legegyszerűbb módja, ha megtartja azokat magának.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Tökéletesen kidolgozott rendszer szerint éli a beszűkült életét is, folyamatosan figyelve a nagyvilág híreit. Felvértezi magát a legújabb orvosi hírekkel, kutatási eredményekkel. Az ő érzelmeire nem hatnak a híradások vagy a közösségi média hisztériái. A munkája, a rendszerezés, és a tudományos tények – ezekből épít falat, hogy az érzelmeire ne hasson a jelenlegi állapot.

Bak (december 22. – január 19.)

Segítőkész lesz mindenkivel, és felderíti, kiről, hogyan kell gondoskodni. Segít bevásárlást intézni az idősebbeknek, majd leviszi a parkba a gyerekeket. Mindenki legyen rendben, mindenki kapja meg a megfelelő tájékoztatást! Magára veszi annak terhét és felelősségét, hogy a lehetősége szerint ne maradjon senki magára vagy ellátatlanul.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top