nlc.hu
Horoszkóp

Örök elégedetlen csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek örök elégedetlenek

A munkamániás, a perfekcionista, a merész és az unatkozó. Négy csillagjegy, akik képtelenek megelégedni.

Íme, a zodiákus vérbeli maximalistái, akiknek soha, semmi nem elég jó…

Bak

A Bak jegy szülöttei az élet minden területén rendkívül magasra teszik a mércét és nem állnak meg addig, míg el nem érik a kitűzött céljaikat. Amikor azonban ez bekövetkezik, akkor sem képesek elégedetten hátradőlni és kiélvezni a munkájuk gyümölcsét. Sőt! Mindez inkább csak még hatékonyabb teljesítményre és újabb, még keményebb munkával megvalósítható célok kitűzésére ösztönzi őket.  

Szűz

A Szüzek született perfekcionisták, így a legkevésbé sem meglepő, hogy folyton elégedetlenek. Mindig, mindent jobbá, tökéletesebbé akarnak tenni, de ezt az állapotot mégsem képesek elérni. Nem azért, mert ne lennének kellőképpen hatékonyak vagy kitartóak, hanem egész egyszerűen abból adódóan, hogy nekik még az sem elég tökéletes, amiben már senki más nem talál hibát.

Dühös nő

Fotó: Getty Images

Kos

A Kosok merészek, bátrak, lételemük a kockázatvállalás, akik állandóan igénylik az új impulzusokat, tapasztalatokat. Egész egyszerűen képtelenek nyugton maradni és megelégedni azzal, amijük van, inkább folyton új kihívásokat és izgalmakat keresnek. A felfedezés és a megvalósítás folyamata lelkesíti őket igazán, nem pedig maguk az elért eredmények, hiszen utóbbiakat leginkább már természetesnek veszik.

Ikrek

Az Ikrek szülöttei nagyon könnyen elunják magukat. Még ha mindenük meg is van épp, amire korábban vágytak, illetve amiért küzdöttek, a boldogságuk általában csak időleges. Hamar hozzászoknak és elégedetlenné válnak az adott helyzettel, következésképp még többet, még jobbat akarnak. Ha pedig azt is megszerzik, kezdődik minden elölről. Ördögi kör.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top