nlc.hu
Horoszkóp

A legválogatósabb csillagjegyek

Ezek a legválogatósabb csillagjegyek az étkezésben

Az érzékeny, az igényes, a bizalmatlan és a megfontolt. Ezeknek a csillagjegyeknek nem egyszerű a kedvére tenni az asztalnál.

Ha a most következő négy csillagjegy szülötteit hívod meg vacsorára, jobban teszed, ha előre egyeztetsz velük, mi kerül majd az asztalra. Nem esznek meg ugyanis akármit, még akkor sem, ha az nagy odafigyeléssel készült…

Szűz

A Szüzeknek igen hosszú listájuk van azokról az ételekről, melyeket ilyen-olyan okokból nem hajlandók fogyasztani. Az étkezéseiket mind tartalmi, mind pedig időbeli szempontból szeretik előre megtervezni, majd pedig tartani is magukat ehhez az üzemtervhez. Nagyon ritkán, kizárólag szükséghelyzetben fordul elő, hogy csak úgy bekapnak valamit és még azt is igyekeznek a lehetőségekhez mérten megválogatni. A jegy szülöttei ráadásul rettegnek a különféle fertőzésektől, így az étkezéseik során a higiéniára is fokozottan, szinte szőrszálhasogató módon odafigyelnek. 

Skorpió

A Skorpiókra jellemző a bizalmatlanság az étkezési szokásaikon is érezteti a hatását. A jegy szülöttei nem szívesen próbálnak ki új ízeket, inkább a jól bevált kedvenceiket fogyasztják rendszeresen, még akkor is, ha emiatt sokszor egyoldalú a táplálkozásuk, ami nem csupán unalmas, de egészségtelen is lehet. Ha étterembe mennek, akkor is leginkább csak a törzshelyükre, ahol ugyanazt a fogást rendelik az étlapról, amit mindig. 

Evés

Mennyire vagy válogatós? (Fotó: Getty Images)

Bika

A Bikák szeretik a kiválóan elkészített, finom és mindemellett esztétikus ételeket. Számukra minden részlet számít: nem csupán az íz, de a méret, a forma és a textúra is. Ha olyasmi kerül a tányérjukra, ami valamilyen szempontból nem felel meg az elvárásaiknak, akkor inkább nem eszik meg. Az étkezésre nem mint praktikus szükségszerűségre, hanem mint ünnepre tekintenek. Ha pedig válogatósnak nevezed őket, kikérik maguknak, ugyanis saját magukat inkább igényesnek tartják. 

Halak

A Halak fokozott érzékenysége  a táplálkozáshoz való viszonyában is megmutatkozik. A jegy szülöttei szintén rengeteg tiltólistás ételt tartanak számon, azonban ez a bizonyos lista a legkevésbé sem állandó, szinte a hangulataiknak megfelelően folyton változik. A Halak válogatósságának ráadásul a logikája sem feltétlenül követhető: előfordul például, hogy nem hajlandó tojást fogyasztani, majonézt viszont már igen, vagy elutasítják a tenger gyümölcseit, a szusit viszont már simán megeszik.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top