nlc.hu
Horoszkóp

A legkevésbé kitartó csillagjegyek

5 csillagjegy, akik nem a kitartásukról híresek

Nem egyformán birkózunk meg az akadályokkal. Van, aki könnyebben, van aki nehezebben. Kitartásunkról (vagy annak hiányáról) árulkodhat a csillagjegyünk is.

Akadnak nagyon szívós emberek, akik a nehéz körülmények, negatív tapasztalatok ellenére is kitartanak, legyen szó hobbiról, tanulásról, vagy egy speciális élethelyzetről. De nem mindenkinek megy ez ilyen jól, sokan vannak, akikben egyszerűen nincs meg az a képesség, hogy egész életében akadályokkal küzdjön meg, pláne nehezített körülmények között.

 

Kevés bennük a küzdőszellem ahhoz, hogy folytassák, amit elkezdtek, és megbirkózzanak az útjukba kerülő kihívásokkal és problémákkal. Előfordul, hogy könnyen feladják, mert nem akarnak maguknak fájdalmat okozni az esetleges kudarccal, visszautasítással. Úgy érzik, hogy a feladás vagy a kilépés lehetősége kényelmesebb, mint a frusztráció, a düh és a kimerültség, amit a küzdelem során érzünk. Néhány csillagjegyre különösen érvényes ez a mentalitás, mutatjuk, kik ők.

Rák

A Rákok érzelemvezérelt személyiségek. Mivel érzékenyek, hajlamosak túlgondolni a dolgokat és a helyzeteket, és általában a legrosszabb forgatókönyveket kreálják a fejükben. A nagy érzelmi hullámzások megnehezítik, hogy egy dolog mellett hosszú távon is kitartsanak. Sokszor csapongnak, és az, amit tegnap komolyan gondoltak, az lehet, hogy ma már távolról sincs így. Gyorsan demotiválttá válnak, és elriasztják őket attól, hogy továbblépjenek vagy befejezzenek dolgokat. A nyaralás pedig nem túl könnyű velük

horoszkóp, csillagjegy, rák

Fotó: Pexels

Nyilas

Megannyi nagyszerű tulajdonsággal rendelkeznek, de nem szeretnek negatív érzelmekkel foglalkozni, és inkább a jó hangulatban szeretnének elmerülni. Bár egyenesen kimondják, amit gondolnak, gyakran nem próbálnak leülni és nehéz kérdéseket feszegetni, ezért könnyen kifarolnak olyan helyzetekből is, amik már nem túl komfortosak, vagy túl nehéznek bizonyulnak számukra.

Ikrek

Jó hallgatóság és tudnak az érvekkel bánni, vitás helyzeteket kezelni, azonban nagyobb problémák esetén, inkább valami olyan dologra fordítják a figyelmüket, amivel könnyebb foglalkozni. A leggyengébb tulajdonságaik között szokták továbbá felsorolni, hogy amibe belekezdenek, azt nagy eséllyel abba is hagyják, amint az érdeklődésük lanyhulni kezd. A sok befejezetlenség miatt pedig gyakran veszteségek érik, főleg a felelőtlen ígérgetés miatt.

ikrek, horoszkóp, csillagjegy

Fotó: Pixabay

 

Mérleg

A Mérlegek hajlamosak arra, hogy ne vegyék túl komolyan a dolgokat és úgy egyáltalán, az életet. Úgy érzik, valami nem úgy alakul, ahogyan szerették volna, akkor inkább abbahagyják. Nem ők azok, akik örömmel és készségesen vállalják a kihívásokat, és megbirkóznak az útjukba kerülő akadályokkal. Szeretik a könnyebb utat választani.

Halak

Annak ellenére, hogy rendkívül tehetségesek, művésziek és kreatívak, egy kicsit pesszimisták. Ingadozó a hangulatuk, érzelmileg ők is nagyon instabilak tudnak lenni, gyakran visszavonulnak, bezárkóznak. Ez az ingadozás megnyilvánulhat abban is, hogy amit ígérnek, azt nem tartják be, lemondják a találkozót például, ha nincsenek a megfelelő hangulatban. A többi jegyhez képest azonban könnyebben fel tudnak állni a padlóról, ha a szabadidejükben a művészetek, a kreatív időtöltés felé fordulnak. Az is jellemző rájuk azonban, hogy amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan ők elképzelték, akkor elhal bennük a kitartás és küzdeni vágyás. Sokkal szívesebben adják fel ezt a feladatot, mint hogy mindennap szembenézzenek a kudarccal és az elutasítással.

via ; via

Fotó: PixaBay

Csillagjegyek és a szerelem:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top