nlc.hu
Horoszkóp

Három csillagjegy és a szerelem

3 csillagjegy, akinek nagy változás jön a szerelemben

Az életben egyetlen dolog állandó: a változás. Ez pedig a szerelemben jelentkezik most három csillagjegynél.

A nyár nagy része még előttünk áll, és egyes csillagjegyek számára csupa izgalmas változást tartogat, már ami a szerelmi életüket illeti. Érzelmi hullámvasúton érzik majd magukat, ha pedig megnyílnak és nem rejtik el a sérülékeny oldalukat sem, akkor igazán pozitív változások történhetnek velük a nyár folyamán a szerelemben. Legyen szó párkeresésről vagy komoly kapcsolatban újra fellángolásról, a következő három csillagjegy számíthat a románcra.

Kos

Ezen a nyáron olyan lesz a szerelmi életed, mintha végre egy kiadós vakációra mennél érzelmileg. Biztonságban érezheted magad érzelmileg a párod mellett, végre nem lesz küzdelem és nagy viharok, amiért rendkívül hálás leszel az elmúlt időszak viszontagságai után. Ha komoly párkapcsolatban élsz, akkor ráébredsz, milyen jól érzed magad a pároddal, és hogy nincs miért aggódni, pont úgy jó a kapcsolat, ahogy van. Ha pedig nincs párod, akkor ezen a nyáron nem fogsz problémázni azon, hogy szingli vagy, csak élvezed a saját társaságodat és ismerkedsz, amikor a helyzet úgy hozza.

Szerelem vár a csillagjegyekre

Csillagjegyek, akik szerelmesek lesznek nyáron (Kép: Unsplash)

Rák

Ha Rák csillagjegy vagy, akkor pontosan tudod, hogy olykor csak egy kiadós sírásra van szükséged ahhoz, hogy érzelmileg egyensúlyba kerülj és elöntsön a béke. Számodra ezt jelenti a megtisztulás. Most nyáron azonban nem kell sokat sírnod, ugyanis egy stresszmentes időszak vár rád a következő időszakban, és ez igaz a szerelmi életedre is. Sokkal könnyedebben és szabadabban tudod megélni az érzelmeidet a párkapcsolatban is, mint régebben.

A kulcs abban van, hogy ráébredsz, hogy együtt kell dolgozni a kapcsolatért, nem egyedül neked kell erőfeszítéseket tenned a szerelemért. Amint ezt a hozzáállást magadévá teszed, egész máshogy kezded kezelni a párkapcsolatot is, ami egy új, magasabb és relaxáltabb szintre emeli a szerelmeteket. Az őszinte kommunikáció híve vagy, és ez most nagyon jól fog jönni, mert segít abban, hogy tisztázd az érzéseidet magadban és a pároddal is.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy szereti, ha úgy történnek a dolgok – beleértve a szerelmet is -, ahogy azt ő szeretné. Idén nyáron azonban ráébredsz, hogy nem biztos, hogy mindig neked van igazad és sokkal érzékenyebben fogsz reagálni mások érzéseire, ami kifejezetten jó hatással lesz a szerelmi életedre. Ha párkapcsolatban élsz, lehet, hogy választás elé állít az élet és minden empátiádra szükség lesz ahhoz, hogy a pároddal ne a szakítás felé robogjatok. Számodra ez a változás tehát lehet nagyon rossz, mert szerelem nélkül is maradhatsz, ha nem ereszted el a makacsságot, de lehet nagyon jó is, mert ha sikerül túllépni a saját korlátaidon, a párkapcsolatod egy egész új szintre léphet.

Via

Csillagjegyek és munka:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top